Użytkownik grubcio692 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 1. Twój nick:GrubasekBlondasek692 2. Nick oskarżonego:Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 10.12 23;17 5. Powód skargi: Niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: Wbiłem sobie na server i dostaje po jakimś czasie bana że mam obraźliwy nick.I dostaje bana na 1 dzień. 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 12 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) A więc tak, dostałeś bodajże 2 kicki z powodem zmiany nicku typie, po 3 razie dostałeś bana za ustawianie nicku innych osób, bana dostałeś 10, już dawno mineło. Wchodzisz typie na nickach innych graczy, prowokujesz ich do kłótni TOXICU, szkoda więcej pisać i się produkować Editt: Przestrzale, a ustawianie nicków ''GrubaBlondi69'' ''GRUBASEKBLONDASEK692 '', to co to jest ? wykopku żenujący. Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Błaszczyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik grubcio692 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 2 minuty temu, Błaszczyk napisał: A więc tak, dostałeś bodajże 2 kicki z powodem zmiany nicku typie, po 3 razie dostałeś bana za ustawianie nicku innych osób, bana dostałeś 10, już dawno mineło. Wchodzisz typie na nickach innych graczy, prowokujesz ich do kłótni TOXICU, szkoda więcej pisać i się produkować http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1588 masz tu za co mi dałeś a nie gadasz jakieś bzdury. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KRZYSZTOF Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Z tego co wiem to gra na serwerze Blondii i Gruby692 ewidentnie szukasz zadymy. Chcesz być kimś kim nie będziesz Zdaję sobie sprawę że nie mogę się tu wypowiadać ale ten gość mi ŚMIERDZI. Wydaje mi się że kolega jest TOXIC. Co zrobicie wasza sprawa ale mi się wydaję, że takie rzeczy nie mogą mieć miejsca na tak poważanym serwerze. szukasz wrażeń gosciu ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik grubcio692 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 1 minutę temu, KRZYSZTOF napisał: Z tego co wiem to gra na serwerze Blondii i Gruby692 ewidentnie szukasz zadymy. Chcesz być kimś kim nie będziesz Zdaję sobie sprawę że nie mogę się tu wypowiadać ale ten gość mi ŚMIERDZI. Wydaje mi się że kolega jest TOXIC. Co zrobicie wasza sprawa ale mi się wydaję, że takie rzeczy nie mogą mieć miejsca na tak poważanym serwerze. szukasz wrażeń gosciu ! Gościu zadymy ?Grałem tylko nawet się nie udzielałem na czacie a ty mi mówisz o zadymie ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KRZYSZTOF Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 42 minuty temu, grubcio692 napisał: 1. Twój nick:GrubasekBlondasek692 Wszyscy co grają tu zdają sobie sprawę, że szukasz zadymy. Mistrzu możesz odbijać piłkę ale widać, że siejesz zamęt. Odnośnik do komentarza
Użytkownik grubcio692 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Teraz, KRZYSZTOF napisał: Wszyscy co grają tu zdają sobie sprawę, że szukasz zadymy. Mistrzu możesz odbijać piłkę ale widać, że siejesz zamęt. Gościu pisać można chodź co liczy sie to jakie sie ma dowody a w tym przypadku za co dostałem bana. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi