Użytkowniczka (Upal)ona Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Nick z Cs'a: (Upal)ona Admin banujący: TadekNieJadek Serwer: awp_india Data zdarzenia: 07.11.2018 Opis sytuacji: Podczas gry dostałam bana na zawsze za rzekome cheaty (nic takiego nie miało miejsca) i nie mogę udowodnić niewinności, bo podczas banowania nie zostały zrobione ss'y. Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=21994 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( Upal ) ona [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.google.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 428285937 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 155.133.82.23 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @TadekNieJadek 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TadekNieJadek Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Moja rozmowa z "Landryncia" LandrynCia: To musisz w konsoli wpisać jak chcesz zrobić ssy amx_ss "nick" "5" .::Tadziu::.: ] LandrynCia: bo to menu coś zepsute jest ! .::Tadziu::.: okk Nie wiedziałem o tym a amx od razu dawał bana Przepraszam za niesłuszne zbanowanie ... Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 @TadekNieJadek jest to już 3raz z twojej strony... Porozmawiam z @LandrynCia na twój temat. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi