Użytkownik SRK Opublikowano 13 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: SEREK 📞🦜 Nick admina banującego: Bociu Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 21:24:25 / 13.12.2021r. Serwer na którym dostałeś bana: ONLY AWP #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie z kuzynem, otwieram mapę jako iż z AWP jestem za pan brat, aż tu nagle....dostaje disconectra i kuzyn się śmieję, że bana dostałem. O to cała historia. Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/srk-/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 13 Grudnia 2021 przez SRK Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 13 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zobaczył bym to demko od razu po banie, ale niestety jestem ograniczony przez GOTV które dopiero po czasie publikuje demka z mapy. Co prawda bana dostałeś na AWP india, ale pozwoliłem sobie obejrzeć demko z poprzedniej mapy(zvk v2) na której było więcej czasu i robiłem to też stricte dlatego, że na początku nie było żadnego admina - a więc większe prawdopodobieństwo że jak miałbyś cheatować to właśnie wtedy(staty 46/16 coś koło tego). Mając za sobą wstęp przejdę do meritum - obejrzałem to demko 2x i nie ma tam mowy o żadnych cheatach, wszystko wyglądało normalnie flicki bardzo dobre i ruch myszką też naturalny, wyszło na to że bana dostałeś za lagi serwerowe ponieważ było dużo osób i po każdym twoim flicku celownik zachowywał się w tak nie naturalny sposób a lagi i delikatne cofki to potęgowały do tego stopnia, że zdecydowałem się na tego bana. Przyznaje się do błędu, ale jak wiadomo jestem człowiekiem nie maszyną także mam nadzieje że zobaczymy się na serwerze zaraz po twoim ub. Proszę o jak najszybsze ub dla tego pana ban wynika tylko i wyłącznie z mojego błędu @ Drako 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi