Użytkownik∙ 12321 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 1. Mój nick na serwerze: predator 2. Nick admina banującego: Loczek 3. Powód bana: (• Obraza administracji/użytkowników ⟶ Ban parmamentny) 4. Data oraz godzina zdarzenia: 14.12.2021 godz okolo 14:40 5. Opis zdarzenia: Witam dostałem bana pernamętnego na TS3 za obraze gracza ACAB według tego osobnika obraziłem mu rodziców lecz jest to nie prawda bo powiedziałem mu ze "współczuje jego staremu że go spłodził" według mnie jest to obraza ACABA a nie jego rodziców. Ta osboba sama obraża i prowokuje do wyzwisk a jak przychodzi co do czego to się r*********a na innych i się tym szczyci. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik --->ACAB<--- Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) Odpowiedziałem ci na WSZYSTKO w pierwszym temacie jaki założyłeś, a że nie potrafisz edytować i został usunięty, zacząłem się wypowiadać w drugim po czym też nagle został zamknięty, więc trzeci raz się nie będę powtarzał, pozdrawiam E: https://www105.zippyshare.com/v/98uqHNFV/file.html Edytowane 14 Grudnia 2021 przez --->ACAB<--- Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LoczeKk Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 @ 12321 Obraziłeś go więc karę musisz ponieść bana zdejmę, ale warunek jest taki, że musisz go przeprosić i kolejny ban będzie bez możliwości odwołania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LoczeKk Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi