Użytkownik Koteł. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgodnie z tradycją, pochwalę się zdjęciem w stylu syberyjskim, fota z tego roku, nic się u mnie nie zmieniło 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Załóż kurtkę, bo zamarzniesz 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Dla kotka zawsze ciepło hah 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 53 minuty temu, fluxx napisał: Załóż kurtkę, bo zamarzniesz Ja to ciepły chłopak haha 53 minuty temu, Kacperek napisał: Dla kotka zawsze ciepło hah Jak wyżej Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Kurtkę se kup 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Fajny, brałbym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 3 godziny temu, To1rw napisał: Kurtkę se kup Nie stać mnie 3 godziny temu, PawełSzmit napisał: Fajny, brałbym Za piękny jestem xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Super focia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Inżynier jak się patrzy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Godzinę temu, Meowenstein. napisał: Super focia Jeszcze jak, wiadomix Godzinę temu, CzarnaJulka napisał: Inżynier jak się patrzy No wiadomo, za piękny jestem, co mam powiedzieć Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi