Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - ciasnystaho

ciasnystaho

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: ciasny staho
Nick admina banującego: Jerzy Floryda (pozdrawiam xD)
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: 14.12.2021 okolo 21:15
Serwer na którym dostałeś bana: only mirage #1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ogolnie wbilem na serwer i dosc szybko zdobylem +20 fragow, kupilem awp gdy zaczela sie runda, zabilem jednego goscia w palacach i dostalem bana za czity xD dodam ze gram na tym serwerze z 2 tygodnie i podejrzewam ze nie raz bylem sprawdzany.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=ciasny staho&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1250937495]
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer

Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 14/12/21 21:14:22
Długość bana 0 minut
Admin: Jerzy Floryda

• Użytkownik
  • Użytkownik

22.14 dziwny pref, 24:20 again, nie było infa a wcelowanie idealnie na srodek vana. 25:50 imo zmniejszony recoil to samo 26:43, 28:20 też + dziwne preaimy w każdej sytuacji i niesamowity tracking. 29:45, do tego w każdej sytuacji gdzie gra awp trafia każdy strzał. Podsumowując xantares robi większe ruchu podczas sprayowania

• Użytkownik

Ktos inny moze sie wypowiedziec procz niego? Z tego co wiem odnosnie sytuacji na vanie to nawet ktos Ci po banie mowil ze dostalem info ze tam są, bo gadalem wtedy z "high as always" ktory podczas mojego bana byl na serwerze. Ja tez jutro spojrze na to demko i zobacze te 'prefire' i dziwne 'preaimy', ale co sie dziwic ze dostaje bana skoro sam admin celuje w ziemie albo pol metra nad glowa xD

przejrzalem na szybko te dwie pierwsze akcje tj. 22:14, i 24:20, jezeli to sa dla Ciebie dziwne akcje to do wymagan na admina powinni dodac range powyzej MG2 xD

Edytowane przez ciasnystaho
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Ty ale wiesz, że przyznałeś się do podawanie sobie info z kolegą na jakimś vc? XD

Zresztą pierwszy raz widzę żeby ktoś aż tak się spłakał w podaniu o UB, jak się myliłem to dostaniesz UB, proste 

• Użytkownik
8 godzin temu, JerzyFloryda napisał:

Ty ale wiesz, że przyznałeś się do podawanie sobie info z kolegą na jakimś vc? XD

Zresztą pierwszy raz widzę żeby ktoś aż tak się spłakał w podaniu o UB, jak się myliłem to dostaniesz UB, proste 

Gdzie sie przyznalem do podawania info? Po prostu sobie gadalismy w trakcie gierki i mi powiedzial jak wygladala sytuacja.

• Sponsor
SPONSOR

22:14 - Domyślam się, że chodzi Ci o 22:09, to nawet nie jest prefire -B
24:20 - Po co komu info, skoro słychać, że strzela z vana -B
25:50 - Normalny recoil -B
26:43 - Lekko dziwnie to wygląda +/-B
28:20 - Tu nigdzie nie ma prefire'u, strzały normalne -B
29:45 - ??? normalny strzał -B

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]