Użytkownik ciasnystaho Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Twój nick na serwerze: ciasny staho Nick admina banującego: Jerzy Floryda (pozdrawiam xD) Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 14.12.2021 okolo 21:15 Serwer na którym dostałeś bana: only mirage #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ogolnie wbilem na serwer i dosc szybko zdobylem +20 fragow, kupilem awp gdy zaczela sie runda, zabilem jednego goscia w palacach i dostalem bana za czity dodam ze gram na tym serwerze z 2 tygodnie i podejrzewam ze nie raz bylem sprawdzany. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=ciasny staho&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1250937495] Wycinek z konsoli po wejściu na serwer Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 14/12/21 21:14:22 Długość bana 0 minut Admin: Jerzy Floryda Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 @ JerzyFloryda 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik JerzyFloryda Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 22.14 dziwny pref, 24:20 again, nie było infa a wcelowanie idealnie na srodek vana. 25:50 imo zmniejszony recoil to samo 26:43, 28:20 też + dziwne preaimy w każdej sytuacji i niesamowity tracking. 29:45, do tego w każdej sytuacji gdzie gra awp trafia każdy strzał. Podsumowując xantares robi większe ruchu podczas sprayowania Odnośnik do komentarza
Użytkownik ciasnystaho Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Ktos inny moze sie wypowiedziec procz niego? Z tego co wiem odnosnie sytuacji na vanie to nawet ktos Ci po banie mowil ze dostalem info ze tam są, bo gadalem wtedy z "high as always" ktory podczas mojego bana byl na serwerze. Ja tez jutro spojrze na to demko i zobacze te 'prefire' i dziwne 'preaimy', ale co sie dziwic ze dostaje bana skoro sam admin celuje w ziemie albo pol metra nad glowa przejrzalem na szybko te dwie pierwsze akcje tj. 22:14, i 24:20, jezeli to sa dla Ciebie dziwne akcje to do wymagan na admina powinni dodac range powyzej MG2 Edytowane 15 Grudnia 2021 przez ciasnystaho 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JerzyFloryda Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Ty ale wiesz, że przyznałeś się do podawanie sobie info z kolegą na jakimś vc? XD Zresztą pierwszy raz widzę żeby ktoś aż tak się spłakał w podaniu o UB, jak się myliłem to dostaniesz UB, proste Odnośnik do komentarza
Użytkownik ciasnystaho Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 8 godzin temu, JerzyFloryda napisał: Ty ale wiesz, że przyznałeś się do podawanie sobie info z kolegą na jakimś vc? XD Zresztą pierwszy raz widzę żeby ktoś aż tak się spłakał w podaniu o UB, jak się myliłem to dostaniesz UB, proste Gdzie sie przyznalem do podawania info? Po prostu sobie gadalismy w trakcie gierki i mi powiedzial jak wygladala sytuacja. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 16 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 22:14 - Domyślam się, że chodzi Ci o 22:09, to nawet nie jest prefire -B 24:20 - Po co komu info, skoro słychać, że strzela z vana -B 25:50 - Normalny recoil -B 26:43 - Lekko dziwnie to wygląda +/-B 28:20 - Tu nigdzie nie ma prefire'u, strzały normalne -B 29:45 - ??? normalny strzał -B 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 16 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi