Użytkownik 510masari Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Witam, zostałem zbanowany przez Admina ASH, ponownie. Jest to 3x. Pierwszy raz dał mi ss, które były czyste. Potem dostałem 2x z rzędu bana za czitowanie. Admin nie raczył opisać demka. 0 zainteresowania. Złożyłem podanie o admina, gdyż gram tam często, ogarniam dużo itd itp. Gram sobie teraz i Admin ASH zbanował mnie ponownie. ADMIN BANUJE ADMINA To jest jakiś żart? Nick : kak u cheatcore ¿¿ Data i godzina zbanowania : teraz Link do AMXbans (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: A S H ` [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na StrefaSkilla.p' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:6682337' [AMXBans] Twoje IP: '31.0.121.224' [AMXBans] =============================================== Link do screenów : https://www66.zippyshare.com/v/BCDBBOHe/file.html Edytowane 12 Listopada 2018 przez kari Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Proszę o poważne zastanowienie się na temat @ASH1996. Gdyż taki admin nie jest dobrym rozwiązaniem. Dziękuję pozdrawiam. Edytowane 12 Listopada 2018 przez kari 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 "10. Admin nie banuje admina " @ASH1996 ostatnie ostrzeżenie potem degrad... 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Listopada 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ub. jeszcze jedna sytuacja z banowaniem adminów, banowaniem nieuzasadnionym, brak aktywnosci na forum to ziomek poleci Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Listopada 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi