Użytkowniczka ewcia24 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick:ewa 2. Nick oskarżonego:blaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 10.12.2021 5. Powód skargi: ja nie gralam tyle miesiecy gralam codziennie przwaznie nocy ostatnio gralam 6 do 8 rano przed praca ....nie ma powodow dawac ssy niby mam czity kiedy ja mialam dobry wynik? oto pytanie wiem mścisz ze pokłócilim pol roku temu nawet adminem nie byles ....juz chyba 6 ban prze cb mialam powiedziales zniszczysz mnie .......szkoda skinow nie zrobilam miala dowody ....gadales na serwie moze sa swiadkowie dawno bylo nie kazdy pamieta 6. Opis sytuacji: 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Edytowane 15 Grudnia 2021 przez ewcia24 2 4 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 15 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Nie chce mi się wypowiadać na ten temat już, jak ktoś nie jest rozumny że dostaje ss i ich nie wstawia, tylko wchodzi na aktywnym banie, to ja już nie wiem, typiara naprawdę nie wiem skąd się wzięła, ale te skargi to są śmieszne, bo wymyśla jakieś nie stworzone rzeczy,porażka. Edit: Jaki szósty ban typiaro? Dostałaś ode mnie 1 bana z powodem WSTAW SS NA FORUM, szkoda czasu w ogóle na odpisywanie komuś kto nie rozumie po polsku. Edytowane 15 Grudnia 2021 przez Błaszczyk 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Ja to nie wiem po co Ty te skargi piszesz... Jedną już napisałaś, chociaż powód był absurdalny (notabene nie została jeszcze rozpatrzona). Zostały Ci zrobione SS, wrzucasz na forum i po temacie A tak to teraz powinnaś polecieć na wieki wieków AMEN, bo SSów jak nie było na forum tak ich nadal nie ma Edytowane 15 Grudnia 2021 przez kajaq 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi