Użytkownik blondyna2000 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Nick z CS:blondyna zuch dziewczyna Admin banujący:Błaszczyk Serwer:ONLY DD2 #1 Data zdarzenia:10 grudzień Opis sytuacji:Wbiłam na serwer i po chwili dostałam bana z powodem:aktywny ban.Dodam , że pierwszy raz dopiero grałam na tym serwerze. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1589 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Widzę, że ktoś się dobrze bawi robiąc multi konta i pisząc te skargi z "dupy" Dobrze wszyscy wiemy, że to kolega "2+2=4" ma ból dupci i robi krecią robote BTW. Piszesz skargę 3 dni po nadaniu bana ? Pozdro Przemysław @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ fluxx sprawdźcie proszę zakres IP tego "gracza" i ogarnijcie to jakoś, bo już się nudno robi z nimi BTW2. Ładny z Ciebie "kiep", że nawet w poprawnym dziale nie potrafisz napisać skargi Edytowane 15 Grudnia 2021 przez kajaq 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik blondyna2000 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 9 minut temu, kajaq napisał: Widzę, że ktoś się dobrze bawi robiąc multi konta i pisząc te skargi z "dupy" Dobrze wszyscy wiemy, że to kolega "2+2=4" ma ból dupci i robi krecią robote BTW. Piszesz skargę 3 dni po nadaniu bana ? Pozdro Przemysław @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ fluxx sprawdźcie proszę zakres IP tego "gracza" i ogarnijcie to jakoś, bo już się nudno robi z nimi BTW2. Ładny z Ciebie "kiep", że nawet w poprawnym dziale nie potrafisz napisać skargi Co ty kajaq możesz wypowiadać jak nie dostałam bana od ciebie ?To jak w złym temacie napisałam to w którym miałam napisać ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 piszesz bejbe skargę czy odwołanie od bana ? Sprawa po części też mnie dotyczy bo byłem wówczas na serwerze i wyłapałeś +/- 10 banów w piątek za bitki na różnych nickach także nie fisiuj tam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik blondyna2000 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 1 minutę temu, kajaq napisał: piszesz bejbe skargę czy odwołanie od bana ? Sprawa po części też mnie dotyczy bo byłem wówczas na serwerze i wyłapałeś +/- 10 banów w piątek za bitki na różnych nickach także nie fisiuj tam A umiesz czytać nagłówek tematu ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinGuu Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Sam osobiście łapalem cię za słówka byś głupio się przyznał że ty to 2+2=4 przykładem jest pierwszy raz gdy napisałem " 2+2 po co to robisz" a ty odpisałeś "co robię" A po chwili udawałeś że to nie ty... I tak wiele razy robiłem cię pod u... Może to nie moja sprawa nie powinienem się udzielać ale widząc jak vo chwilę ktoś składa skargi i robi multi konta a administracja śpi szlak trafia... Obrywa się normalnemu adminowi po reputacji. A udzielam się bo sam cię zglaszalem notorycznie że to ty po tym jak cię złapałem. Dziękuję z góry za warna xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik blondyna2000 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 1 minutę temu, KinGuu napisał: Sam osobiście łapalem cię za słówka byś głupio się przyznał że ty to 2+2=4 przykładem jest pierwszy raz gdy napisałem " 2+2 po co to robisz" a ty odpisałeś "co robię" A po chwili udawałeś że to nie ty... I tak wiele razy robiłem cię pod u... Może to nie moja sprawa nie powinienem się udzielać ale widząc jak vo chwilę ktoś składa skargi i robi multi konta a administracja śpi szlak trafia... Obrywa się normalnemu adminowi po reputacji. A udzielam się bo sam cię zglaszalem notorycznie że to ty po tym jak cię złapałem. Dziękuję z góry za warna xd Człowieku ja nigdy na tym serwie nie grałam a ty mi coś bijesz do mnie. Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 15 Grudnia 2021 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) 2+2=4 + gram na aktynwnym, ciągle robi Was w wała, a Wy zamiast się go pozbyć to go mutujecie, zamiast zbanować Wiem @ kajaq oprócz tego, że siedzicie na serwerze i dajcie gówno warte bany, to nic nie możecie Edytowane 15 Grudnia 2021 przez qweqwe Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 @ qweqwe co my biedni admini możemy.... Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Na odwołanie od bana są 24 godziny. Brak ub. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi