Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - blondyna zuch dziewczyna <3

blondyna2000

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:blondyna zuch dziewczyna <3
Admin banujący:Błaszczyk
Serwer:ONLY DD2 #1
Data zdarzenia:10 grudzień
Opis sytuacji:Wbiłam na serwer i po chwili dostałam bana z powodem:aktywny ban.Dodam , że pierwszy raz dopiero grałam na tym serwerze.
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1589
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Widzę, że ktoś się dobrze bawi robiąc multi konta i pisząc te skargi z "dupy" :) Dobrze wszyscy wiemy, że to kolega "2+2=4" ma ból dupci i robi krecią robote :) 

BTW. Piszesz skargę 3 dni po nadaniu bana ? Pozdro Przemysław :) 

@ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ fluxx  sprawdźcie proszę zakres IP tego "gracza" i ogarnijcie to jakoś, bo już się nudno robi z nimi :) 

BTW2. Ładny z Ciebie "kiep", że nawet w poprawnym dziale nie potrafisz napisać skargi xD

Edytowane przez kajaq
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
9 minut temu, kajaq napisał:

Widzę, że ktoś się dobrze bawi robiąc multi konta i pisząc te skargi z "dupy" :) Dobrze wszyscy wiemy, że to kolega "2+2=4" ma ból dupci i robi krecią robote :) 

BTW. Piszesz skargę 3 dni po nadaniu bana ? Pozdro Przemysław :) 

@ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ fluxx  sprawdźcie proszę zakres IP tego "gracza" i ogarnijcie to jakoś, bo już się nudno robi z nimi :) 

BTW2. Ładny z Ciebie "kiep", że nawet w poprawnym dziale nie potrafisz napisać skargi xD

Co ty kajaq możesz wypowiadać jak  nie dostałam bana od ciebie ?To jak w złym temacie napisałam to w którym miałam napisać ?

• Ha ha 1
  • Użytkownik

piszesz bejbe skargę czy odwołanie od bana ? 

Sprawa po części też mnie dotyczy bo byłem wówczas na serwerze i wyłapałeś +/- 10 banów w piątek za bitki na różnych nickach także nie fisiuj tam :) 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik
1 minutę temu, kajaq napisał:

piszesz bejbe skargę czy odwołanie od bana ? 

Sprawa po części też mnie dotyczy bo byłem wówczas na serwerze i wyłapałeś +/- 10 banów w piątek za bitki na różnych nickach także nie fisiuj tam :) 

A umiesz czytać nagłówek tematu ?

• Użytkownik

Sam osobiście łapalem cię za słówka byś głupio się przyznał że ty to 2+2=4 przykładem jest pierwszy raz gdy napisałem " 2+2 po co to robisz" a ty odpisałeś "co robię" A po chwili udawałeś że to nie ty... I tak wiele razy robiłem cię pod u... 

Może to nie moja sprawa nie powinienem się udzielać ale widząc jak vo chwilę ktoś składa skargi i robi multi konta a administracja śpi szlak trafia... Obrywa się normalnemu adminowi po reputacji. 

A udzielam się bo sam cię zglaszalem notorycznie że to ty po tym jak cię złapałem. Dziękuję z góry za warna xd

• Lubię to! 2
  • Użytkownik
1 minutę temu, KinGuu napisał:

Sam osobiście łapalem cię za słówka byś głupio się przyznał że ty to 2+2=4 przykładem jest pierwszy raz gdy napisałem " 2+2 po co to robisz" a ty odpisałeś "co robię" A po chwili udawałeś że to nie ty... I tak wiele razy robiłem cię pod u... 

Może to nie moja sprawa nie powinienem się udzielać ale widząc jak vo chwilę ktoś składa skargi i robi multi konta a administracja śpi szlak trafia... Obrywa się normalnemu adminowi po reputacji. 

A udzielam się bo sam cię zglaszalem notorycznie że to ty po tym jak cię złapałem. Dziękuję z góry za warna xd

Człowieku ja nigdy na tym serwie nie grałam a ty mi coś bijesz do mnie.

• BeerM@n

2+2=4 + gram na aktynwnym, ciągle robi Was w wała, a Wy zamiast się go pozbyć to go mutujecie, zamiast zbanować xD

Wiem @ kajaq  oprócz tego, że siedzicie na serwerze i dajcie gówno warte bany, to nic nie możecie :D 

Edytowane przez qweqwe
  • Użytkownik

@ qweqwe co my biedni admini możemy....

Na odwołanie od bana są 24 godziny. Brak ub.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]