Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Dusia

helikopterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: @ helikopterovsky
Nick oskarżonego: @ Dusia
Powód skargi: Napisałem już tyle skarg że sorri, skoro ani j@ ani mod nie zaregaował prawidłowo to wypada zrobić na Ciebie. Bo jesteś wyższa rangą [echem odbijało się że wyjaśnione na pw czy coś.]

image.thumb.png.b501940eb3a10b1d191c7e8263171ecc.png

Rzucasz słowa na wiatr, sorri.

Nie chce mi się pierdolić ze skargą na każdą osobę która mi odrzuci skargę [bo może na poprzednim forum był inny regulamin]
Opis sytuacji:

Mam ogólnie małe pytanko, bo wróciłem do gierczenia w 1.6. Widzę że warny jak wisiały na moim koncie, tak wiszą.

Dlaczego fuckupy administracji są zamiatane pod dywan?

@ skowron , @ GENERAL ALADEEN , @ Meluś

Mod wpierdala się do działu ubt, zamyka skargę którą powinien zamykać j@. Junior zamyka, na tym się kończy. Kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Nie widzę sensu w pisaniu skargi na skowrona po zamknięciu bo zaraz sprawdzi ją któraś z osób na które pisałem skargę xD

Także piszę to jako skargę na osobę która nadzoruje ten pierdolnik i osobę która jest rangę wyżej niż j@/mod. Po to, żeby przerwać tą pętle.
Data i godzina zdarzenia:12.11.2021 [Sobota o 09:31]. Reszta - daty postów.
Miejsce zdarzenia:

Nie widzę efektów.
Dowody:

Polecam wsadzić w miejsce do którego tampony nie sięgają cały regulamin, bo obecna ekipa to truskawka na torcie. Wait, zaraz. Ty przecież przyjmujesz skargi 3x ss na UBT 1.6 a nie wypierdolisz z @ Trivor  osoby która podszywa się pod antycheat xD [lub przynajmniej powinny mieć taką wiedzę,  @ iksiu   na pierwszy rzut oka wyłapie takie rzeczy xd]

image.thumb.png.a79a53a396b3381d05bc8c72dff647f2.png

Widzę pewną niesprawiediwość i brak konsekwencji w upominaniu ubt o brak rozpisek, w momencie gdy właściciel cod banuje za cheaty i ban nie podlega odwołaniu [ bez rozpiski ] // A to już info od  @ Opiekun UBT CS 1.6

I styka sam film [z klar grą jbc]

A na forum jest próba forsowania tego samego przez opiekuna w drugim bansie przez opiekuna, moda. [ Bez konsekwencji xd ]

Dodam tylko, że Twoje upomnienia słowne lądują między nogami po porannym latte i marlboro.

image.png.3c7cca36eec4f2da511af641e9b07e33.png

• Super 2

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• Junior Admin
Junior Admin
Godzinę temu, helikopterovsky napisał:

Mam ogólnie małe pytanko, bo wróciłem do gierczenia w 1.6. Widzę że warny jak wisiały na moim koncie, tak wiszą.

A czemu miały by nie wisieć bo nie rozumiem? Ostatnio rozwiązana skarga na generała, którą napisałeś została przyjęta ze względu na to że użył tego szablonu, gdy nie powinien i tylko z tym się skowron zgodził, a z resztą to co napisałeś w skardze nie, więc dlatego warn nie został Ci ściągnięty 

I popraw powód skargi, bo obecny jest nie prawidłowy i nie wiadomo pod jakim kontem patrzeć i o co Ci w końcu dokładnie chodzi, na razie to jakieś płatki z mlekiem wymieszane ze wszystkim i niczym 

//

@ helikopterovsky

"Nie chce mi się pierdolić ze skargą na każdą osobę która mi odrzuci skargę [bo może na poprzednim forum był inny regulamin]"  Jak to jest dla Ciebie poowód skargi to już widać Twoje podejście i takie skargi powinny być od buta zamykane. 

"Wiesz... skowron nie wypowiedział się w tej skardze. Dostałem sam zamek. Z tego co pamiętam to mod złamał poprzednio połowę regulaminu, wszystkie ppkt wypisałem i każdy do rozpatrzenia z osobna."

Tak jak napisałam wyżej, skowron z poprzedniej skargi zgadzał się tylko z jednym podpunktem.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • WTF 1

heh1111.png

• Użytkownik
8 minut temu, Dusia napisał:

Ostatnio rozwiązana skarga na generała, którą napisałeś została przyjęta ze względu na to że użył tego szablonu, gdy nie powinien i tylko z tym się skowron zgodził

Wiesz... skowron nie wypowiedział się w tej skardze. Dostałem sam zamek. Z tego co pamiętam to mod złamał poprzednio połowę regulaminu, wszystkie ppkt wypisałem i każdy do rozpatrzenia z osobna.

Pisanie że SZABLON jest powodem przyjęcia skargi - śmiech na sali.

12 minut temu, Dusia napisał:

I popraw powód skargi

29 minut temu, helikopterovsky napisał:

Nie chce mi się pierdolić ze skargą na każdą osobę która mi odrzuci skargę [bo może na poprzednim forum był inny regulamin]

Mam nadzieję, że przejrzyście jest.

16 minut temu, Dusia napisał:

nie wiadomo pod jakim kontem patrzeć i o co Ci w końcu dokładnie chodzi, na razie to jakieś płatki z mlekiem wymieszane ze wszystkim i niczym 

XDDD

To dokładnie jak przy poprzedniej skardze i odpowiedzi j@.

Kulturalniej można powiedzieć żebym się pierdolił, bo pisanie żebym jeszcze poprawił powód kiedy masz polinkowane wszystko jest zwykłym marnowaniem czasu ;)

• Lubię to! 1
  • Super 1

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• 2 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

Wszytko wyjasnilam juz up

Odrzucam, bo skarga napisana i tak na nie właściwą osobę żeby po prostu ktoś z wyższych to looknął

• Ha ha 1
  • Tak sobie 2

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]