Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - analny destrojer 64

Kacriany

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Karciany
2. Nick oskarżonego: Analny destrojer 64
3. IP/SID oskarżonego: -
4. Data i czas zdarzenia: 15.12.2021
5. Powód skargi: Naduzywanie straznika
6. Opis sytuacji: Dwukrotnie bez powodu wywalil mnie z ct "bo jego kolega chcial wejsc" brak reakcji na brak jakiegokolwiek prowadzenia ze strony CT (cele sie otwieraly i byl freeday tak o XD) bezpodstawny slay na zabawie za "kampienie" podczas gdy caly czas walczylem z jakims ziomkiem, ozywianie uciekiniera

Typ nadudzywa straznika na innych mapach korzystając z tego ze nie ma HLTV takie sytuacje zdarzaja sie nonstop 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Tomakuu https://www48.zippyshare.com/v/Qr6ackQY/file.html

• Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Użytkownik
2 godziny temu, Kacriany napisał:

6. Opis sytuacji: Dwukrotnie bez powodu wywalil mnie z ct "bo jego kolega chcial wejsc" brak reakcji na brak jakiegokolwiek prowadzenia ze strony CT (cele sie otwieraly i byl freeday tak o XD) bezpodstawny slay na zabawie za "kampienie" podczas gdy caly czas walczylem z jakims ziomkiem, ozywianie uciekiniera

Typ nadudzywa straznika na innych mapach korzystając z tego ze nie ma HLTV takie sytuacje zdarzaja sie nonstop 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Tomakuu https://www48.zippyshare.com/v/Qr6ackQY/file.html

Bez powodu ciebie nie wyrzuciłem z ct było wtedy dużo osób i pisało ze robisz "Free kille" i "Free damage" i to było prawda na jednej mapie. A i nie "chciałem" wziac KOLEGI do ct poprostu spytalem czy ktos ogarniety chce do ct bo sam na dawalbym rady. A co do tego slaya to kampiles wiecej niz 20s napisalem ci nawet "@@g Karciany masz jeszcze 5s kampienia" i dalej nie zszedłeś z tej wież no to cie slaynołem. I ożywiłem uciekiniera ponieważ ct chcial dac nam zabawe to nie chcialem zeby czekal az sie zabawa skończy.

Pozdrawiam Analny Destrojer 64

Miłej Nocy życzę

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

akurat to ze ludzie ci pisali ze robi fk nie usprawiedliwia cie do wyrzucenia go, moim zdaniem powinienes najpierw go zostawic w ct i poczekac az dojdzie do tego na twoich oczach

• WTF 1
  • Użytkownik
25 minut temu, Sprite! -_- napisał:

akurat to ze ludzie ci pisali ze robi fk nie usprawiedliwia cie do wyrzucenia go, moim zdaniem powinienes najpierw go zostawic w ct i poczekac az dojdzie do tego na twoich oczach

WIdzialem  na jednej mapie (nie znam mapy) zabil 10 z 12 osób w celi. Były tam 5 osób w celi i 2 osoby poszły chociaz ze był bezruch do odw a tamte 3 osoby czekały aż odwoła bezruch nawet sam mu powiedzialem odwolaj bezruch. Nic nie reakgowal i tsmtych 3 w celi zabil i nie odliczał do końca poleceń to mu zwróciłem uwage zeby odliczał do końca a gracz jedynie co powiedział " nie obchodzi mnie to" wiec no.

• Użytkownik
14 godzin temu, Kacriany napisał:

Byłem na serwerze kiedy ta sytuacja miała miejsce i Analny nie wyrzucił cie z ct dlatego ze jego kolega chce wejść tylko dlatego ze robiłeś free kille i free damage, slay byl za to że kampiles na wieży na zabawie upominal cie zebys zszedł nie zrobiłeś tego i cie slaynal, analny nie nadużywa strażnika i dobrze się sprawuje

pozdrawiam cieplutko

-SaneQ000❤️

• Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Byłem wtedy na serwerze   Analny wyrzucił cię z ct z powodu robiłeś free kille i free damage  nie ogarniasz w ct raz zabiłes 10 osob z 12 w celi.  Powinieneś tez dostać bana za faworke ponieważ raz karniakujesz a raz zabijasz

• Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Skargę przyjmuję. Niejednokrotnie byłem świadkiem nadużywania flag strażnika. Między innymi slapowanie dla zabawy, notoryczne nadużywanie say@.

@ AnalnyDestrojer64  dostajesz ostrzeżenie, następnym razem degradacja z racji iż jesteś na okresie próbnym.

• Lubię to! 1
  • WTF 2

ldFNc26.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]