Użytkownik Kacriany Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 1. Twój nick: Karciany 2. Nick oskarżonego: Analny destrojer 64 3. IP/SID oskarżonego: - 4. Data i czas zdarzenia: 15.12.2021 5. Powód skargi: Naduzywanie straznika 6. Opis sytuacji: Dwukrotnie bez powodu wywalil mnie z ct "bo jego kolega chcial wejsc" brak reakcji na brak jakiegokolwiek prowadzenia ze strony CT (cele sie otwieraly i byl freeday tak o XD) bezpodstawny slay na zabawie za "kampienie" podczas gdy caly czas walczylem z jakims ziomkiem, ozywianie uciekiniera Typ nadudzywa straznika na innych mapach korzystając z tego ze nie ma HLTV takie sytuacje zdarzaja sie nonstop 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Tomakuu https://www48.zippyshare.com/v/Qr6ackQY/file.html 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 2 godziny temu, Kacriany napisał: 1. Twój nick: Karciany 2. Nick oskarżonego: Analny destrojer 64 3. IP/SID oskarżonego: - 4. Data i czas zdarzenia: 15.12.2021 5. Powód skargi: Naduzywanie straznika 6. Opis sytuacji: Dwukrotnie bez powodu wywalil mnie z ct "bo jego kolega chcial wejsc" brak reakcji na brak jakiegokolwiek prowadzenia ze strony CT (cele sie otwieraly i byl freeday tak o XD) bezpodstawny slay na zabawie za "kampienie" podczas gdy caly czas walczylem z jakims ziomkiem, ozywianie uciekiniera Typ nadudzywa straznika na innych mapach korzystając z tego ze nie ma HLTV takie sytuacje zdarzaja sie nonstop 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Tomakuu https://www48.zippyshare.com/v/Qr6ackQY/file.html Bez powodu ciebie nie wyrzuciłem z ct było wtedy dużo osób i pisało ze robisz "Free kille" i "Free damage" i to było prawda na jednej mapie. A i nie "chciałem" wziac KOLEGI do ct poprostu spytalem czy ktos ogarniety chce do ct bo sam na dawalbym rady. A co do tego slaya to kampiles wiecej niz 20s napisalem ci nawet "@@g Karciany masz jeszcze 5s kampienia" i dalej nie zszedłeś z tej wież no to cie slaynołem. I ożywiłem uciekiniera ponieważ ct chcial dac nam zabawe to nie chcialem zeby czekal az sie zabawa skończy. Pozdrawiam Analny Destrojer 64 Miłej Nocy życzę 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sprite! -_- Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 akurat to ze ludzie ci pisali ze robi fk nie usprawiedliwia cie do wyrzucenia go, moim zdaniem powinienes najpierw go zostawic w ct i poczekac az dojdzie do tego na twoich oczach 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 25 minut temu, Sprite! napisał: akurat to ze ludzie ci pisali ze robi fk nie usprawiedliwia cie do wyrzucenia go, moim zdaniem powinienes najpierw go zostawic w ct i poczekac az dojdzie do tego na twoich oczach WIdzialem na jednej mapie (nie znam mapy) zabil 10 z 12 osób w celi. Były tam 5 osób w celi i 2 osoby poszły chociaz ze był bezruch do odw a tamte 3 osoby czekały aż odwoła bezruch nawet sam mu powiedzialem odwolaj bezruch. Nic nie reakgowal i tsmtych 3 w celi zabil i nie odliczał do końca poleceń to mu zwróciłem uwage zeby odliczał do końca a gracz jedynie co powiedział " nie obchodzi mnie to" wiec no. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SaneQ Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 14 godzin temu, Kacriany napisał: 1. Twój nick: Karciany 2. Nick oskarżonego: Analny destrojer 64 3. IP/SID oskarżonego: - 4. Data i czas zdarzenia: 15.12.2021 5. Powód skargi: Naduzywanie straznika 6. Opis sytuacji: Dwukrotnie bez powodu wywalil mnie z ct "bo jego kolega chcial wejsc" brak reakcji na brak jakiegokolwiek prowadzenia ze strony CT (cele sie otwieraly i byl freeday tak o XD) bezpodstawny slay na zabawie za "kampienie" podczas gdy caly czas walczylem z jakims ziomkiem, ozywianie uciekiniera Typ nadudzywa straznika na innych mapach korzystając z tego ze nie ma HLTV takie sytuacje zdarzaja sie nonstop 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Tomakuu https://www48.zippyshare.com/v/Qr6ackQY/file.html Byłem na serwerze kiedy ta sytuacja miała miejsce i Analny nie wyrzucił cie z ct dlatego ze jego kolega chce wejść tylko dlatego ze robiłeś free kille i free damage, slay byl za to że kampiles na wieży na zabawie upominal cie zebys zszedł nie zrobiłeś tego i cie slaynal, analny nie nadużywa strażnika i dobrze się sprawuje pozdrawiam cieplutko -SaneQ000❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik maniek90 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Byłem wtedy na serwerze Analny wyrzucił cię z ct z powodu robiłeś free kille i free damage nie ogarniasz w ct raz zabiłes 10 osob z 12 w celi. Powinieneś tez dostać bana za faworke ponieważ raz karniakujesz a raz zabijasz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacriany Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Przedstawcie demo z choc jednym freekillem/freedmg Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Skargę przyjmuję. Niejednokrotnie byłem świadkiem nadużywania flag strażnika. Między innymi slapowanie dla zabawy, notoryczne nadużywanie say@. @ AnalnyDestrojer64 dostajesz ostrzeżenie, następnym razem degradacja z racji iż jesteś na okresie próbnym. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi