yeezybeing michuu Opublikowano 17 Grudnia 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Imię: Michał Wiek: 17 (już niedługo ) Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Zaczynając moją wypowiedź dla tego oto podania chciałbym podkreślić jak dużo ludzi zna/kojarzy mnie na dosłownie całej sieci, mało jest osób, które chociaż mnie nie kojarzą. Rzeczą wartościową oraz na pewno bardzo przydatną może być ilość rang posiadanych na tej sieci odkąd tutaj jestem, zawsze będąc naprawdę bardzo aktywnym kiedy tylko mogłem. To można sobie sprawdzić wchodząc w działy odpowiednich serwerów. Odnieść również chcę się w tym miejscu do tego że zdaję sobie świadomość z tego że akurat na tym serwerze mam admina nieco ponad pół miesiąca i wiem też, że praktycznie wszyscy administratorzy tutaj są ode mnie sporo dłużej, jednakże nie wydaje mi się też że jest to kryterium , które mnie wyklucza, bo wg mnie dobry admin to nie admin, który musi mieć rangę nie wiadomo ile czasu. Dobry admin, to przede wszystkim kompetentny admin, do jakiego myślę że się zaliczam. Podsumowując tenże argument uważam, że jestem na tyle kompetentną osobą by podjąć się właśnie tej rangi. Warte zauważenia jest również posiadanie już wcześniej rangi opiekuna, też i na innej sieci, gdzie nigdy nie miałem z tym problemu. Nie będę się rozpisywać na temat poprzedniego posiadania rang, bo zwyczajnie za dużo by to zajęło. Podsumowując moją krótką, lecz treściwą wypowiedź uważam siebie jako osobę i administratora za kogoś, kto jest godzien pilnować swoich obowiązków, jak i administratorów. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CSGO Only Mirage #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: 3 razy Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeśli będzie potrzeba, to jak najbardziej Coś o sobie: Moje imię można wywnioskować z nicku. Mam 17 lat, uczęszczam do klasy mundurowej w zespole szkół w Dobczycach, moimi pasjami są sport w rozrachunku ogólnym, w kierunku koszykówki oraz piłki nożnej. Jestem osobą łatwo nawiązującą kontakty, sumienną, obowiązkową oraz potrafiącą rozkręcić bądź rozluźnić atmosferę. Lubię towarzystwo ludzi których znam dobrze i wiem że mogę im zaufać, z ciekawszych rzeczy o mnie aktualnie jest to że jestem w trakcie robienia prawa jazdy. Staram się zawsze łagodzić konflikty, potrafię być bezstronny, co na takiej randze jest na pewno zaletą Pozdrawiam EDIT: chodzi o to że niedługo mam 18 Edytowane 18 Grudnia 2021 przez michuu 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 +wiek +Sm/ AMXX/ SMX +Doświadczenie +/- wsparcie finansowe (?) +Podanie Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Le3man Opublikowano 20 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Jak najbardziej jestem na tak ze względu na doświadczenie jakie ma Michu, +praktycznie zawsze widzę Micha na serwerze w trakcie gdy gram ja - ranek, wieczór +znajomość AMXX/SMX/SM +długi czas spędzony na tej sieci +wiek +ładnie napisane podanie co myślę przekłada się na dobre chęci bycia opiekunem Dałbym szanse ;D 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 wypowiedzcie sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 20 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Witam : ( +SM +wiek -trochę krótko jednak na randze admina +wsparcie finansowe neutral, bardziej w stronę tak. 1 https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 20 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Wybacz Michał, jestem na nie. Wiek i wszystko inne na plus, ale w swojej opinii po prostu nie widzę Cię na tym stanowisku. Jak dla mnie jestes mimo wszystko za krótko jako administrator, zeby leciec na opiekuna juz, powodzenia ;d 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 22 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 hej +SM +wiek +wsparcie finansowe można dać ci szanse 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 22 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Jestem na TAK +Doświadczenie +ładne podanie +Wsparcie finansowe +Aktywność 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi