Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Ola

luceg30

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Twój nick:luceg30
2. Nick oskarżonego:ola
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 17.12.2021
5. Powód skargi: brak kultury na mikro
6. Opis sytuacji: W dalszym ciągu ta adminka przeklina na mikro ciągle tylko kurwa kurwa mówi.A sama banuje jak ktoś przeklina.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 5
  • Użytkowniczka

kolejna skarga wzieta z dupy. poza tym poprosilabym, zebys podal nick na jakim grasz na serwerze, bo taka skarge moze napisac sobie kazdy, kto nie gra nawet na serwerze :)

nigdy nie zbanowalam kogos za to, ze przeklina bo przeklinanie jest dozwolone na tym serwerze ;) 

EDIT. @ luceg30 jaki masz nick na serwerze dokladnie? na pewno skojarze, bo kojarze wszystkich, ktorzy graja tu dluzej niz chwile. a skarge od ciebie widze kolejny raz, wiec? 

EDIT2.  dziekuje, tyle mi wystarczy. jedna i ta sama osoba gra na kilku nickach, zaczepia innych graczy a nastepnie pisze skargi. widzialam cie tylko 1 raz na tym wlasnie nicku, wczesniej na nim nie grales a pisales skargi. prosilabym administracje o DOKLADNE przyjrzenie sie IP tej osoby. @ Meluś  @ Trivor  @ Dusia dziekuje. wystarczy sie przyjrzec samemu sposobowi pisania z poprzednich skarg, bo jest dosyc specyficzne i wyrozniajace sie od innych. 

Edytowane przez Ola ;>
  • Lubię to! 2

giphy.gif

• Użytkownik∙
5 minut temu, Ola ;> napisał:

kolejna skarga wzieta z dupy. poza tym poprosilabym, zebys podal nick na jakim grasz na serwerze, bo taka skarge moze napisac sobie kazdy, kto nie gra nawet na serwerze :)

nigdy nie zbanowalam kogos za to, ze przeklina bo przeklinanie jest dozwolone na tym serwerze ;) 

Ok to jak można przeklinać na tym serwerze to mój błąd sorry.

• Użytkownik∙
4 minuty temu, luceg30 napisał:

Pisalem 1 skarge wcześniej na ciebie co czarnaa wstawila screeny wiec nie wiem w czym problem ?

Ola ale jak można przeklinać na serwerze to mój błąd wiec przyjmij przeprosiny bo nie wiedziałem ze tak jest w regulaminie.

• Ha ha 1

Zamykam na chwilę obecną, bo widzę ze się robi spam.

@ Meluś

• GENERAL ALADEEN zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]