Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Problem z odtwarzaniem demka cs 1.6

Vashka

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Witam.

Mam kłopot z odtwarzaniem demek.Gdy otwieram demko normalnie viewdemo <nazwa demka> wpisujac w konsoli ,demko wczesniej wklejone do folderu cs strike wyskakuje mi taki komunikat.Moze ktoś wie co on oznacza i jak to naprawić ,żebym mógł je przeglądać.Pozdrawiam :) Reinstal cs i steama nic nie dał.Pliki przy wejsciu na serwer tez pobrało i dalej nic.

demko problem.jpg

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Stały Bywalec

Proponuję usunąć te modele żeby serwer je pobrał na nowo i spróbować wtedy odpalić demko. Ewentualnie jak nie pomoże to ściągnij brakujące modele z neta :) 

• Lubię to! 2

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

Musisz pobrać modele mapy, najlepiej jak wbijesz. Na serwer i w trakcie łączenia ściganie ci automatycznie.

To wygląda jakby CS nie widział tego dema. W konsoli wpisujesz "viewdemo pi.dem" czy "viewdemo pi" .

Spróbuj z rozszerzeniem .dem.

• Premium
Premium

Właśnie na nowo wbiłem po reinstalu cs'a pobrało to co miało się pobrać i nadal jest ten sam komunikat.A skąd jeszcze można pobrać te brakujące pliki? i gdzie je wgl znalesc jesli już takie są u mnie( w ktorym folderze).Chodzi o te ktore ew.mogę usunąć i pobrać na nowo.

ODP. Wpisuję z rozszerzeniem .dem

Próbowałem i nawet w tym programie mi wyrzuca ten błąd przy próbie odtworzenia demka viev demo..Jutro będę z tym działał dalej.Dzięki Panowie ;)

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Vashka

41 minut temu, Vashka napisał:

Właśnie na nowo wbiłem po reinstalu cs'a pobrało to co miało się pobrać i nadal jest ten sam komunikat.A skąd jeszcze można pobrać te brakujące pliki? i gdzie je wgl znalesc jesli już takie są u mnie( w ktorym folderze).Chodzi o te ktore ew.mogę usunąć i pobrać na nowo.

EDIT

Najlepiej zrób tak

Wejdź sobie w cs na jakiś serwer, w konsoli wpisujesz record demko.test.dem prograJ trochę A następnie wpisz stop. Po tej czynnośći powinno ci się pojawić demo w folderze cs'a, czy to będzie cs_strikePolish czy samo cs_strike to zależy od Twojej wersji Cs'a. Tam gdzie jest to demo, wklej demko które chcesz obejrzeć ale wcześniej sprawdź jeszcze czy będziesz w stanie odtworzyć wcześniej nagrane demko testowe.

Pozderki ;)

Albo ściągnij sobie complexity demo Player. Jego obsługa.jest prosta, podajesz ścieżkę. Do hl.exe i otwierasz jakiekolwiek demo. Nawet jeżeli jest na pulpicie, a następnie wciskasz "viewdemo"

• Lubię to! 1

No na screenie jest konkretny komunikat, że brakuje modelu, który jest na demku. W tym przypadku jest to jakiś skin do awp. Jeśli to jest z naszego dd2 i wchodziłeś już na serwer pobrać pliki to w sumie jedyne co widzę to, to że tego modelu na serwerze już nie ma. Jak wbije na pc to poszukam, może gdzieś ten model mam.

PS: Poszukaj tej ścieżki którą masz podaną w komunikacie. Może problemem jest zły model o tej samej nazwie. 

Edit:

Trzymaj modele @ Vashka  wrzuć ten folder do cstrike/models.

https://www68.zippyshare.com/v/9o20BO1b/file.html

• Dzięki 1
  • Premium
Premium

@ LAN_CIECHOCINEK2K2 Wrzuciłem paczkę do folderu ,który mówiłeś i działa jak należy.Mogę nagrywać demka i odtwarzać więc głowne założenie zostało osiągniętę.Nie wiem jak z demkiem pobranym z listy serwerów i tam hltv ale tam folder itak na ten moment jest pusty.Więc będę się posilał demkiem,które nagram w razie w i do niego będę się ustosunkowywał.

Dziękuję za pomoc i życzliwość osób, które się tu udzielały.

Wszystkiego dobrego ;) Myślę ,że temat do zamknięcia.

• Zasłużony

rozwiazany.png

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]