Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Problem z odtwarzaniem demka cs 1.6

Vashka

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Witam.

Mam kłopot z odtwarzaniem demek.Gdy otwieram demko normalnie viewdemo <nazwa demka> wpisujac w konsoli ,demko wczesniej wklejone do folderu cs strike wyskakuje mi taki komunikat.Moze ktoś wie co on oznacza i jak to naprawić ,żebym mógł je przeglądać.Pozdrawiam :) Reinstal cs i steama nic nie dał.Pliki przy wejsciu na serwer tez pobrało i dalej nic.

demko problem.jpg

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Stały Bywalec

Proponuję usunąć te modele żeby serwer je pobrał na nowo i spróbować wtedy odpalić demko. Ewentualnie jak nie pomoże to ściągnij brakujące modele z neta :) 

• Lubię to! 2

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

Musisz pobrać modele mapy, najlepiej jak wbijesz. Na serwer i w trakcie łączenia ściganie ci automatycznie.

To wygląda jakby CS nie widział tego dema. W konsoli wpisujesz "viewdemo pi.dem" czy "viewdemo pi" .

Spróbuj z rozszerzeniem .dem.

• Premium
Premium

Właśnie na nowo wbiłem po reinstalu cs'a pobrało to co miało się pobrać i nadal jest ten sam komunikat.A skąd jeszcze można pobrać te brakujące pliki? i gdzie je wgl znalesc jesli już takie są u mnie( w ktorym folderze).Chodzi o te ktore ew.mogę usunąć i pobrać na nowo.

ODP. Wpisuję z rozszerzeniem .dem

Próbowałem i nawet w tym programie mi wyrzuca ten błąd przy próbie odtworzenia demka viev demo..Jutro będę z tym działał dalej.Dzięki Panowie ;)

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Vashka

41 minut temu, Vashka napisał:

Właśnie na nowo wbiłem po reinstalu cs'a pobrało to co miało się pobrać i nadal jest ten sam komunikat.A skąd jeszcze można pobrać te brakujące pliki? i gdzie je wgl znalesc jesli już takie są u mnie( w ktorym folderze).Chodzi o te ktore ew.mogę usunąć i pobrać na nowo.

EDIT

Najlepiej zrób tak

Wejdź sobie w cs na jakiś serwer, w konsoli wpisujesz record demko.test.dem prograJ trochę A następnie wpisz stop. Po tej czynnośći powinno ci się pojawić demo w folderze cs'a, czy to będzie cs_strikePolish czy samo cs_strike to zależy od Twojej wersji Cs'a. Tam gdzie jest to demo, wklej demko które chcesz obejrzeć ale wcześniej sprawdź jeszcze czy będziesz w stanie odtworzyć wcześniej nagrane demko testowe.

Pozderki ;)

Albo ściągnij sobie complexity demo Player. Jego obsługa.jest prosta, podajesz ścieżkę. Do hl.exe i otwierasz jakiekolwiek demo. Nawet jeżeli jest na pulpicie, a następnie wciskasz "viewdemo"

• Lubię to! 1

No na screenie jest konkretny komunikat, że brakuje modelu, który jest na demku. W tym przypadku jest to jakiś skin do awp. Jeśli to jest z naszego dd2 i wchodziłeś już na serwer pobrać pliki to w sumie jedyne co widzę to, to że tego modelu na serwerze już nie ma. Jak wbije na pc to poszukam, może gdzieś ten model mam.

PS: Poszukaj tej ścieżki którą masz podaną w komunikacie. Może problemem jest zły model o tej samej nazwie. 

Edit:

Trzymaj modele @ Vashka  wrzuć ten folder do cstrike/models.

https://www68.zippyshare.com/v/9o20BO1b/file.html

• Dzięki 1
  • Premium
Premium

@ LAN_CIECHOCINEK2K2 Wrzuciłem paczkę do folderu ,który mówiłeś i działa jak należy.Mogę nagrywać demka i odtwarzać więc głowne założenie zostało osiągniętę.Nie wiem jak z demkiem pobranym z listy serwerów i tam hltv ale tam folder itak na ten moment jest pusty.Więc będę się posilał demkiem,które nagram w razie w i do niego będę się ustosunkowywał.

Dziękuję za pomoc i życzliwość osób, które się tu udzielały.

Wszystkiego dobrego ;) Myślę ,że temat do zamknięcia.

• Zasłużony

rozwiazany.png

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]