Premium Vashka Opublikowano 18 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Witam. Mam kłopot z odtwarzaniem demek.Gdy otwieram demko normalnie viewdemo <nazwa demka> wpisujac w konsoli ,demko wczesniej wklejone do folderu cs strike wyskakuje mi taki komunikat.Moze ktoś wie co on oznacza i jak to naprawić ,żebym mógł je przeglądać.Pozdrawiam :) Reinstal cs i steama nic nie dał.Pliki przy wejsciu na serwer tez pobrało i dalej nic. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 18 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Proponuję usunąć te modele żeby serwer je pobrał na nowo i spróbować wtedy odpalić demko. Ewentualnie jak nie pomoże to ściągnij brakujące modele z neta 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Musisz pobrać modele mapy, najlepiej jak wbijesz. Na serwer i w trakcie łączenia ściganie ci automatycznie. To wygląda jakby CS nie widział tego dema. W konsoli wpisujesz "viewdemo pi.dem" czy "viewdemo pi" . Spróbuj z rozszerzeniem .dem. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 18 Grudnia 2021 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Właśnie na nowo wbiłem po reinstalu cs'a pobrało to co miało się pobrać i nadal jest ten sam komunikat.A skąd jeszcze można pobrać te brakujące pliki? i gdzie je wgl znalesc jesli już takie są u mnie( w ktorym folderze).Chodzi o te ktore ew.mogę usunąć i pobrać na nowo. ODP. Wpisuję z rozszerzeniem .dem Próbowałem i nawet w tym programie mi wyrzuca ten błąd przy próbie odtworzenia demka viev demo..Jutro będę z tym działał dalej.Dzięki Panowie Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Vashka Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 41 minut temu, Vashka napisał: Właśnie na nowo wbiłem po reinstalu cs'a pobrało to co miało się pobrać i nadal jest ten sam komunikat.A skąd jeszcze można pobrać te brakujące pliki? i gdzie je wgl znalesc jesli już takie są u mnie( w ktorym folderze).Chodzi o te ktore ew.mogę usunąć i pobrać na nowo. EDIT Najlepiej zrób tak Wejdź sobie w cs na jakiś serwer, w konsoli wpisujesz record demko.test.dem prograJ trochę A następnie wpisz stop. Po tej czynnośći powinno ci się pojawić demo w folderze cs'a, czy to będzie cs_strikePolish czy samo cs_strike to zależy od Twojej wersji Cs'a. Tam gdzie jest to demo, wklej demko które chcesz obejrzeć ale wcześniej sprawdź jeszcze czy będziesz w stanie odtworzyć wcześniej nagrane demko testowe. Pozderki Albo ściągnij sobie complexity demo Player. Jego obsługa.jest prosta, podajesz ścieżkę. Do hl.exe i otwierasz jakiekolwiek demo. Nawet jeżeli jest na pulpicie, a następnie wciskasz "viewdemo" 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 No na screenie jest konkretny komunikat, że brakuje modelu, który jest na demku. W tym przypadku jest to jakiś skin do awp. Jeśli to jest z naszego dd2 i wchodziłeś już na serwer pobrać pliki to w sumie jedyne co widzę to, to że tego modelu na serwerze już nie ma. Jak wbije na pc to poszukam, może gdzieś ten model mam. PS: Poszukaj tej ścieżki którą masz podaną w komunikacie. Może problemem jest zły model o tej samej nazwie. Edit: Trzymaj modele @ Vashka wrzuć ten folder do cstrike/models. https://www68.zippyshare.com/v/9o20BO1b/file.html 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 19 Grudnia 2021 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Wrzuciłem paczkę do folderu ,który mówiłeś i działa jak należy.Mogę nagrywać demka i odtwarzać więc głowne założenie zostało osiągniętę.Nie wiem jak z demkiem pobranym z listy serwerów i tam hltv ale tam folder itak na ten moment jest pusty.Więc będę się posilał demkiem,które nagram w razie w i do niego będę się ustosunkowywał. Dziękuję za pomoc i życzliwość osób, które się tu udzielały. Wszystkiego dobrego Myślę ,że temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi