Użytkownik tomek elo Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Nick: tomek elo Wiek: 16 lat . Czas spędzony na forum: Spędziłem 4 godziny 19 minut Doświadczenie w ocenianiu: Jeśli w skali 0/10 to 7/10 Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty?: Jestem osobą ogarnięta jestem bardzo aktywny . Lubię pomagać i sprawdzać ss'y i demka . Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: poświęcam na 1 dzień 2/24 z spaniem lecz będę się starał dużo więcej . Parę słów o sobie: Mam na imię Tomek mam lat 16 . Jestem osobą otwartą i ogarniętą . Lubię się uczyć nauczyłem się 2 języków i uczę się 3 . Umiem Włoski i Niemiecki a uczę się Hiszpańskiego . Interesuje się motoryzacją grą w piłkę nożna . Będziesz oglądać demka?: Oczywiście że tak (: Miejsce na 5 reklam Sieci: Niestety nie dałem rady dlatego że nie przychodziły mi powiadomienia https://greenhaze.pl/topic/30448-zapraszam-na-strefaskillapl/ https://cs-maliver.pl/topic/15631-zapraszam-na-strefaskillapl/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 sorki ale na nie - jedno podanie na tydzień -reklamy -staz na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Neutral -staż na forum -/+ wiek -/+ reklamy Zróbcie mu takie same testy jak mi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jakieś żarty? Nie, - Nie znam - Staż na forum - Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROgram Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jestem za okresem próbnym + Chęci +/- Wiek +/-- Reklamy + Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 również nope -staz, nikt cie nie zna -aktywnosc +chęci -reklamy popraw aktywność/staż i 1 podanie na tydz. Tak czy siak good luck. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 na nee -staz na forum -aktywnosc na forum -/+ podanie Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na Nie: - Staż na forum, rejestracja Sobota. - aktywność - daj się poznać innym... Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Niestety jestem na nie: -staż (najważniejszy punkt do odniesienia zaufania) -aktywność +dopiero co dostałeś Admina, pokaż się w tym z jak najlepszej strony -wzór skopiowany, paskudnie wygląda Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 - Za krotko jestes na forum -Malo osób Cie zna - Slabe podanie wizualnie - Admina niebawem dostaleś - daj sobie czas Niestety na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Drogi Chłopcze jestem na nie: - reklamy, - nie znam Cię, - aktywność, Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 12 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi