Użytkownik SaneQ Opublikowano 23 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 1. Nick: SaneQ000 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 16 w styczniu 17 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 8/10 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/SaneQ000/54.38.135.53:27015/ 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): Nonsteam 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem jestem często aktywny na serwerze, mam chęci do pomocy graczom, potrafię dobrze sie obsługiwać funkcjami administratora, jestem wyrozumiały, stanowczy, oraz pomocny 11. Kontakt:Forum,GG,Discord 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 23 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 + GT + Wiek - Steam - Podanie na urlopie Obecnie jestem na nie z tego względu, że po pierwsze jesteś na urlopie więc nie rozumiem po co teraz piszesz te podanie, po drugie jesteś dopiero tydzień na strażniku więc było by to trochę nie fair z innymi strażnikami, którzy są dłużej od Ciebie na tej roli a zresztą jeszcze nie pokazałeś się na tyle dobrze aby otrzymać admina ponieważ często potykasz się o regulamin. Pograj troszeczkę dłużej na strażniku, pokaż w 100% że ci zależy aby dostać awans (oczywiście dobrze pokazać klasę na strażniku) a zmienię zdanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 23 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi