Torfowisko Torf Opublikowano 24 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Dwóch wędkarzy spotkało się nad rzeką. Jeden z nich co chwilę wyciągał rybę za rybą. - Jak ty to robisz? - spytał ten drugi. - Cały sekret tkwi w dobrych robakach. Wiesz, ja idę z samego rana na pole, podłączam prąd i eleganckie dżdżownice same wychodzą. Po tygodniu obaj wędkarze spotykają się ponownie. Na twarzy tego drugiego jest wielka śliwa. - Co się stało? - pyta kolega. - No nic takiego. Właściwie to zrobiłem wszystko tak jak ty. Rano wyszedłem na pole i podłączyłem prąd do ziemi. Natychmiast wyskoczyły piękne dżdżownice. Ale pomyślałem sobie, że jak dodam jeszcze więcej voltów, to wyjdą większe. I podłączyłem 500 voltów. Potem 1000 i na koniec 1500 voltów. Ale wtedy z ziemi wyskoczyli górnicy i dostałem wp****ziel. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 24 Grudnia 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 24 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 25 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Takie sobie Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi