Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam Wywiad z @Vixo Kolorki: Rybson - Cyjan Vixo = Jasnoniebieski Witam Cię bardzo serdecznie Zgadzasz się na opublikowanie wywiadu z Twoją osobą? Dawaj wariacie, nie ma problemu pytaj o co chcesz Powiedz nam gdzie mieszkasz, ile masz lat i jak masz na imię? Mieszkam w Warszawie, od samego urodzenia Lat mam niestety 24 na imię dano mi Dariusz Miło mi Cię poznać Dariuszu Co byś mógł powiedzieć swoimi słowami o stolicy Polski? Warszawa? hmm jest to miasto z którego nie mam zamiaru się przeprowadzać, jest tu wszystko czego chcę, no jak wiemy jest to największe miasto w Polsce, jest co zwiedzać. Żeby się dowiedzieć coś więcej o mieście polecam się wybrać na mecz Legii, uwierz mi że wtedy zapamiętasz Warszawę na całe życie Czy byś polecił forum zwiedzić Warszawę? Jak najbardziej, osobiście jestem skłonny razem z Panem demolką, gdyż mieszkamy od siebie 10 minut drogi samochodem, oprowadzić każdego kto tylko by przyjechał. Jesteśmy osobami z którymi nie można się nudzić, a jak by była to osoba +18 to byśmy pokazali jak się można bawić A odbiegając od tematu, masz jakieś hobby? Oczywiście że mam, nie wiem może wyprzedzę Twoje następne pytanie, ale pracuje na kuchni, uwielbiam gotować. Ci co mają mnie na snapie wiedzą że codziennie praktycznie ukazuje wszystkie moje dania które robię. Nie które są szybkie i banalne, nie które wymagają więcej poświęceń. Mam coś w sobie takiego że lubię jak komuś smakuje to co robię, bardzo mnie to podnosi na duchu, i daje kopa by siedzieć w gastronomii, dlatego nie zamierzam pracować gdzie indziej i robić to co lubię A inne hobby to oczywiście sport, kocham piłkę nożną, mma, boks. Sam osobiście kiedyś grałem w nogę do 14 roku życia, z powodzeniem, później troszkę się zmieniło. Aktualnie chodzę tylko na siłownie (jak nie pochlam, a lubię ) A jakie dania preferujesz? Ojj mnóstwo, jestem osobą która zje praktycznie wszystko. Lubię łamać przepisy i robić dania "po swojemu" dodając tam różne swoje przyprawy itp. Ale jakbym miał jedno swoje danie polecić komuś to jest to gulasz w sosie chrzanowym Twoim zdaniem jakie danie ci najlepiej wychodzi? No tak jak napisałem gulasz jest moim daniem "popisowym" zawszę go robię jak przyjeżdża do mnie rodzina, uwielbiają go. Gotowanie jest łatwe nie znam rzeczy której bym nie potrafił robić To trzeba mieć w sobie, a ja to mam od samego dzieciaka. To jak będę brał ślub to na moim weselu będziesz szefem kuchni Jak to się stało że znalazłeś się u nas na forum? Jak znalazłem się na forum? Po prostu poszedłem za Panem @DyLu na początku miałem dużo wątpliwości co do sieci, ale z czasem znalazłem tutaj swoje miejsce, po odejściu jednej osoby z sieci, jestem pewny że na daną chwilę jest to odpowiednie miejsce dla mnie. Na dniach zobaczycie mnie z nową rangą. Także swoją przyszłość widzę tutaj, nie zamierzam nigdzie odchodzić No to cieszymy się bardzo Masz może jakieś zwierze? Nie, nie aktualnie nie mam gdyż wróciłem do swojego rodzinnego domu po tym jak się wyprowadziłem (tam miałem pieska "pikuś") którego musiałem oddać znajomemu. Także mieszkam obecnie z całą rodziną jest nas 6 osób w 70m, moja babcia nie chcę zwierząt a to jej mieszkanie, także ja nie mam nic do gadania, a bardzo bym chciał bo uwielbiam zwierzęta. chyba nawet bardziej niż ludzi, niestety A ja ci powiem że ja mam pieska Amstafa <3 Jakbyś siebie opisał? OJjjj ciężkie pytanie, trzeba mnie na prawdę poznać żeby mieć o mnie jakieś zdanie. Jestem strasznie szalony, na forum robię z siebie śmieszka, mam ogromny dystans do siebie. W realu również staram się podchodzić z dużym poczuciem humoru, ale jednak jestem troszkę poważniejszy niż w internecie Moim zdaniem to ty jesteś fajna osóbka I tak pomału nadchodzi koniec naszego wywiadu Chciałbyś może kogoś pozdrowić? Wiesz nie będę nikogo pozdrawiał, bo jak kogoś pominę to będzie spam pod wywiadem. Także dzięki za wywiad choć myślałem że będzie z deczko bardziej treściwy. Miłego dnia A ja pozdrawiam całe forum 7 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 13 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Spoko wywiadzik, miło się czyta. Plusik. No i dałbym dodatkowy plusik za tą foteczke eleganta, ale niestety nie mogę! 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 dzięki za wywiadzik Odnośnik do komentarza
Użytkownik essaswir Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Wywiadzik ciekawy no i zdjecei dobrane dobrze widzę ze posłuchałeś sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Spoko. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 nice lepszy od ostatniego Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 2x lepszy wywiad od tamtego z Kamilkiem, Gz Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Gz, fajny wywiad Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Dobry Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi