Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - ChampioN

ChampioN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: ChampioN
Admin banujący: LoczeK
Serwer: CoD 201 
Data zdarzenia: 24.12.2021
Opis sytuacji: Typowa sytuacja gram komandorem na mapie kabul i robię fragi i sobie gram a że umiem grać awp no to banie siadają wiadomo jak typ nie umie grać w cs to nie moja wina i nie potrafi odróżnić skilla od aima to xd dał mi bana za to że wywaliłem 2 głowy w locie to teraz znaczy że jak ktoś umie grać to od razu aim albo coś takiego kolego poćwicz sobie trochę i  co to znaczy że jestem odpalony ? 

a przepraszam bo zapomniałem dodać bo pewnie wspomni o tym chodzi o akcje kiedy 2 osobom w locie na fast zoomie  strzeliłem banie takie rzeczy się zdarzają a tym bardziej jeżeli ktoś ogarnia granie z AwP
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=390
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://files.fm/f/qhuvbdff5 proszę

Edit//#Obejrzałem demko słowa Loczka po moim banie dodaje screena.

i co a poparł te słowa jakimiś dowodami albo czymkolwiek czy tylko wysłał ci ss'a tego co napisałem jak ty na podstawie takiego czegoś oceniasz jak inni potrafią grać to ci życzę powodzenia. 

Po 2. Jak mi znajdziesz chociaż 1 przeskok celownika jak przy aimie to zazwyczaj jest  to ci 100 zł przeleje nawet na spowolnieniu 1/4 widać normalne strzaly z awp a to że nie wiesz jak awp strzela to nie moja wina to nie jest scout żeby strzelał w 1 miejsce na no scope tylko w różne miejsca strzela a to że zrobiłem szybkiego flika z awp to jest doświadczenie i umiejętność grania z awp jak byś nie wiedział. I tak jak już pisalem wyżej gościu dał ci na 100% screen'y jak to pisałem bo sam mu kazałem to wysyłać dlatego iż nie mam nic do ukrycia mogę 24/7 nagrywać moje gierki nie ma problemu bo to że komuś dobrze idzie to już nie moja wina a tamtemu pisałem że miałem komendy wpisane na odblokowanie fps'ów w CS'ie i rodziałke 800x600 i dlatego lepiej mi się strzela z m4 czy awp polecam sprawdzić komendy typu fps_max 999 / fps_override 1 / developer 1 / i pogrzebać w ustawieniach karty graficznej na kompie to zobaczysz ile fpsów potrafi ci przybyć tutaj dodaje kolejnego screena: jak widać w menu głównym już mam ponad 400 fps a nawet skaczą do 600 i w grze mam przeważnie 250 - 300 zależy jaki duży spadek fpsów mam. także jeśli na takiej podstawie oceniasz graczy jak potrafią grać to tak jak pisalem szerokiej drogi. 

Równie dobrze mógłby ktoś napisać ty mam dobrego aima albo no-spread mogę ci linka podesłać to też byś ludzi banował bo przyznał się ? xD

a i tutaj daje ci link jakbyś nie wiedział co to jest flickshot z awp: 

Czekam aż się wypowiesz @ LoczeKk  

I Reszta bo to śmiech na sali: @ eSX  / @ LAN_CIECHOCINEK2K2  / @ MaChinE**DiabliK******BIG

10_20211225003145_1.png

10_20211225004152_1.png

Edytowane przez ChampioN
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 2

kiopdev-discord.gif

• Użytkownik

Co dalej mineły 24h 

//#: @ LoczeKk  Milczy 

@ eSX  ?

kiopdev-discord.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]