Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - LoczeKk

ChampioN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ChampioN
Nick oskarżonego: LoczeKk
Powód skargi: Ban na TS3 za słowa które powiedziałem na Cod Mod 201 grożenie że i tak bana dostanę tylko mam czekać na młynka
Opis sytuacji: Po banie od Loczka na codzie powiedzialem co ty robisz czlowieku przeciez nic nie mam i że jestem czysty i potem dodałem  tylko ze go zalatwie / zniszcze czy to jest jakas przepraszam bardzo obraza żeby perma dostac na serwerze CoD bądź TS3 ? xd żadne groźby karalne jak on to powiedział nie były wypowiedziane z moich ust przez mikrofon wiec niech nie kłamię. A jeśli tak to niech przedstawi mi albo tutaj JAKIEKOLWIEK DOWODY NA TO że tak powiedziałem. I do tego sam jak on to powiedział że i tak dostanę bana na Codzie za groźby karalne tylko mam czekać na @ Mlynek . Hmmm ciekawie ale jak chcę no to jedziemy. A pewnie boli go to że dostałem UB na codzie więc próbuje się mścić. I Napiszę jeszcze raz DOWODY niech tutaj przedstawi jeśli rzekomo tak powiedziałem.
Dowody (screeny, nagranie, świadkowie): Na TS3 w tedy był @ Karolek12  oraz Predi / predator nie zapamiętałem nazwy ale był to gracz z Cod'a - SILVER PURPLE BULL
Miejsce zdarzenia: TS3
Data i godzina zdarzenia:  coś koło 04:15/04:10
Coś od siebie: No to zaczynamy zabawę bo to już jest przesada ja rozumiem ban na codzie ok ale chłop ani mnie nie rozpisał ani nic tylko dał mi bana bo jak on to napisał aaa że ostatnio się przyznał że odjebany na serwerze lata dobra uj. UB dostałem dostałem. ALE zbanować mnie na TS3 za słowa które powiedziałem na CoD MoD to już raczej jest coś innego bo jakim prawem on banuje mnie na TS3 skoro na Cod Mod tak powiedziałem hmmm? 2 sprawa Mówił mi że niby dostanę bana bo groźby karalne były z mojej strony w jego strone kierowane i że go obrażałem a przepraszam bardzo podkreślę TO NIECH PRZEDSTAWI JAKIEKOLWIEK DOWODY NA TO ŻE mu groziłem na serwerze COD MOD nagarnie jakieś cokolwiek , a bo on pewnie powie że ma świadków bo jest supportem serwera i go ludzię lubią no to pomogą mu żeby mi zrobić na złość bo dostałem UB  hmm wiesz ja też mogę powiedzieć tak że mam świadków na to że nic nie mówiłem bo to jest bardzo prosto załatwić sobie takie alibi każdy że tak powiem 5 latek by to potrafił. Dlatego piszę PRZEDSTAW TUTAJ JAKIE KOLWIEK DOWODY ( NAGRANIE BĄDŹ SCREENA) . Bo mówienie że i tak dostanę bana tylko mam czekać na @ Mlynek  to wiesz ja też tak mogę zrobić a to że powiedziałem że cię przepraszam podkreślę ZNISZCZE to ja mogłem mieć na myśli również to że w grze na Cod Mod nie dam ci spokoju i będę na ciebie polował i cię zabijał. Skąd wiesz jaka była interpretacja moich słów ? hmm jasnowidzem jesteś albo co jak tak to weź mi przepowiedz przyszłość czy będę miał dużo pieniędzy w przyszłości bo ciekawy jestem.

@ 5x.gifTrivor  @ Present-icon.pngDusia  @ Christmas-tree-icon.pngshinga  i reszta administracji tej wyższej piszę to tutaj z tego powody iż jeżeli bym napisał tą skargę w dziale TeamSpeak to mogę się założyć że od buta by była odrzucona i zamknięta dlatego tutaj to piszę żeby nie mógł tego zamknąć i żeby się wypowiedzieć bo to co ten chłop wyrabia to jest już przesada rozumiem ma Support Cod Mod'a oraz TS3 ale to wcale nie oznacza że może robić co mu się żywnie podoba.

• Ha ha 6

kiopdev-discord.gif

• Użytkownik∙

Siema jestem Predator/SILVER PURPLE BULL/Predi miała wczoraj raczej dziś w nocy około godziny 4 taka sytuacjia że sobie siedziłem z najebanym karolkiem na ts3 i wbił do nas Champion i se graliśmy.

Po chwili wbił LoczeK i zaczeło się, Loczek wspomniał o sytuacji z przed X czasu  "że champion dostał bana na serwie i że go zwyzywał i że mu groził po daniu bana i że za tamtą sytuacjie ma bana". 

Champion nie dostał bana za wczoraj/dziś tylko za stare dzieje gdzie podobno wyzywał Loczka i mu groził nie było mnie w tedy przy tym wiec nie dam sobie siurka uciąć .

ChampioN nie zdążył duzo powiedzieć przez parę sekund ich wymiana słów trwała nie całą minute.

Potwierdzam że wczoraj Champion nic mu nie powiedział obrażliwego. Loczek dał mu bana za wyzywanie i grożby co miały miejsce jakiś czas temu

• Junior Admin
Junior Admin

@ Meluś rozpatrz skargę w wolnej chwili 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

#EDIT.  Z powodu okoliczności i Rezygnacji Loczka Skargę można zamknąć. Ponieważ nie ma sensu żeby tu już widniała

kiopdev-discord.gif

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]