Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - NICK

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: adie
Admin banujący: admin nieznany (jak dla mnie dziecinada) podejrzewam, że ten błaszczyk czy coś tam.
Serwer:54.38.58.82:27015
Data zdarzenia: 26.12.21
Opis sytuacji: Zwróciłem uwagą(może niegrzecznie) za siedzenie na respie, a ten mnie banuje na 1 dzień (żenada i jednocześnie wstyd dla administracji, że taki adminek tu działa)
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odbanować natychmiast

• Ha ha 2
  • Premium
Premium

Gościu, to że zwróciłeś uwagę nie cenzuralnie to swoją drogą, dwa napisałeś do KOBIETY zacytuje cie '' wypierdalaj kurwo mała'', napisałeś  to do gracza o nazwie MałaMi, masz już trzy bany za kulturę, ten jest czwarty, i jest on na 1 dzień, Żegnam 

Ediit: Przecież w logach będzie co napisałeś, napisałeś mała kurwo'', więc się nie osmieszaj bo robisz się żałosny w tym momencie :) 

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Gościu, niecenzuralnie piszemy razem. Nie napisałem jak cytujesz, tylko wyjdź z respa suko i nie do małej mi tylko do mały wtz czy coś. Także, nie ośmieszaj się Arturku z Krakowa, bo robisz się żałosny. Mam nadzieję, że Head to czyta, bo ten serwer schodzi na psy, przez takich...

Czwarty ban z rzędu za to samo, a ty @ Christmas-ball-blue-icon.png[email protected]  zamiast trochę zacząć gryźć się w język to nic się nie zmienia w twoim zachowaniu. Widać to nawet w powyższych postach. Ban zostaje, przyda Ci się dłuższy odpoczynek.

• Lubię to! 2
  • Fuu 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]