Użytkownik [email protected] Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick z CS: adie Admin banujący: admin nieznany (jak dla mnie dziecinada) podejrzewam, że ten błaszczyk czy coś tam. Serwer:54.38.58.82:27015 Data zdarzenia: 26.12.21 Opis sytuacji: Zwróciłem uwagą(może niegrzecznie) za siedzenie na respie, a ten mnie banuje na 1 dzień (żenada i jednocześnie wstyd dla administracji, że taki adminek tu działa) Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odbanować natychmiast 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 26 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Gościu, to że zwróciłeś uwagę nie cenzuralnie to swoją drogą, dwa napisałeś do KOBIETY zacytuje cie '' wypierdalaj kurwo mała'', napisałeś to do gracza o nazwie MałaMi, masz już trzy bany za kulturę, ten jest czwarty, i jest on na 1 dzień, Żegnam Ediit: Przecież w logach będzie co napisałeś, napisałeś mała kurwo'', więc się nie osmieszaj bo robisz się żałosny w tym momencie Edytowane 26 Grudnia 2021 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik [email protected] Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Gościu, niecenzuralnie piszemy razem. Nie napisałem jak cytujesz, tylko wyjdź z respa suko i nie do małej mi tylko do mały wtz czy coś. Także, nie ośmieszaj się Arturku z Krakowa, bo robisz się żałosny. Mam nadzieję, że Head to czyta, bo ten serwer schodzi na psy, przez takich... Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Czwarty ban z rzędu za to samo, a ty @ [email protected] zamiast trochę zacząć gryźć się w język to nic się nie zmienia w twoim zachowaniu. Widać to nawet w powyższych postach. Ban zostaje, przyda Ci się dłuższy odpoczynek. 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi