Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - DOMINIK DUZY ZIELONY LUDEK

pipeczka692

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick: DOMINIK DUZY ZIELONY LUDEK
 2.  Wiek: 25 skończone.
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: Co by nie mówić to miałem parę swoich sieci i ogarniałem to wszystko praktycznie na 10/10 ale po takim powrocie do grania to delikatnie mi sie zapomniało co nieco i będę musiał nadrobić, ale to lada moment :)
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Dominik Duzy Zielony Ludek/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:629064021
 7.  Steam ID: 0:0:629064021
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/ludeeeeeek/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Ze składką nie ma problemu!
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Pewnie, ale nie zawsze go używam ostatnimi dniami, bo zależy na jakich słuchawkach gram ;)
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Co by tu nie mówić ale gram bardzo długo już w tą gierke, bo jakies ponad 7 lat kiedyś grałem ale teraz dopiero od konca pazdziernika wrocilem po x latach do grania i jeszcze nie jest ten POZIOM co bym chciał mieć, ale kwestia czasu :D Staż w tą gierkę pozwolił troche rozpoznac kto gra odpalony a kto czyściutko zapitala w giereczke! W sumie to chyba nie jestem jakimś konfliktowym typem co szuka zaczepki i nie mam zadnego bana za obraze innych plejerów a na dodatek gram bardzo duzo godzin teraz, bo jeszcze mam wolne od pracy, ale po nowym roku bede raczej graczem nocnym, ale zawsze znajde czas na gre! Dodatkowo GT w ciagu ponad miesiaca z ponad 100 godzinami mowi samo za siebie, ze raczej lubie jeszcze poklikac cos od czasu do czasu! Decyzje czy chcecie dodatkowa osobe w skladzie zostawiam Wam. Ja tutaj tylko chcialem zaproponowac dodatkowa pomoc, bo moze i dlugo nie gram z Wami ani jeszcze nie dalem sie dosc poznac, ale kto gra na serwie to na pewno mnie juz zdazyl skojarzyc, takze to tylko moja sugestia a jak odrzucicie to nie bede plakal, wszystko na spokojnie! Pozderki! ;)
12. Kontakt: STEAM wyłącznie, nie bawie sie juz w jakieś gg :D
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: W sumie to nie mam nabitych postów ale cóż! Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije a jakbym miał pisać na siłę jakieś głupoty to nie ma sensu takie coś nawet.. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Premium
Premium

Na tak

+mily

+doswiadczenie 

+checi

• Lubię to! 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Premium
Premium

Na Tak.

+ Steam

+ Wiek

+ Gt

+ Aktywny

+ Nie ma z nim problemu na serwerze :)

• Lubię to! 1
  • Stały Bywalec

Na TAK:

- dużo gra

- steam

- doświadczenie

• Lubię to! 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Właściciel
Właściciel

Pisz do mnie oplacic skladke

• Właściciel
Właściciel

przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]