Użytkownik SynDisa Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Imię: Stanisław 2.Twój nick na serwerze: miernik 3. Aktualny wiek: 14 zaraz 15 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Miernik/54.38.142.181:30035/ 5. W jakich godzinach grasz?: gram kiedy mi się chce 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: tak, tu i na 1v1 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: jesli chodzi o bana na serwerze to jasne, ale dawno. 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Często bywam na serwerze mogę szybko reagować, aktualnie jest tylko 2-3 adminów, doświadczenie. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Staszzuko 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:50827224 Edytowane 26 Grudnia 2021 przez SynDisa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Wiek: - Doświadczenie: Słabe, ale jakieś jest Czas gry: + Jak na moje disu trochę powinieneś poczekać tak z 2 lata aby startować na admina, bo to że wcześniej miałeś admina to było jakieś wielkie nieporozumienie(oczywiście to moja opinia - ponieważ wolę by na takim stanowisku były starsze osoby, które swoim wiekiem nie wyrabiały by opini graczy, bo średnio to wygląda jak mówisz dziecku ''mikro po mutacji'' a sam takowej nie posiadasz) Jestem na NIE (mimo tego że się trochę znamy i miałem przyjemność z tobą grać w kilka gierek to niestety, ale to niczego nie zmienia) Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 @ Admin CS:GO Only AWP #1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik peepo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Wiek: - Doświadczenie: + argumenty: - gt: + Nie potrafisz opanować emocji, często wybuchasz. Jako, iż się znamy to wiem, że zaraz znudzi ci się ten cs i przestaniesz grać. Ogólnie widzę więcej minusów niż plusów. Jestem na NIE Edytowane 27 Grudnia 2021 przez peepo Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 podanie odrzucam Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi