Użytkownik RockEgg21 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick z CS: RockEgg21 Admin banujący: Błaszczyk Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: 26.12.2021 19:00 Opis sytuacji: Od czego mam odpocząć? Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'ODPOCZNIJ' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:68317904' [AMXBans] Twoje IP: '91.90.160.158' [AMXBans] =============================================== Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 26 Grudnia 2021 przez RockEgg21 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @ Błaszczyk ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RockEgg21 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zanim on odpowie tu już ta godzina bana z dupy minie... Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 26 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zszedłem na niewidkę by poobserwować graczy,i w pewnym momencie poszedłem zapalić, wracam przewijam console do góry patrzę, a nasz delikwent jedzie równo z kimś tam, wyzywająć go od ''PEDAŁÓW itp'', więc dostał bana 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik grubcio692 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 5 minut temu, Błaszczyk napisał: Zszedłem na niewidkę by poobserwować graczy,i w pewnym momencie poszedłem zapalić, wracam przewijam console do góry patrzę, a nasz delikwent jedzie równo z kimś tam, wyzywająć go od ''PEDAŁÓW itp'', więc dostał bana Błaszczyk jesteś w chuj śmiesznym gościem.Dzisiaj pisali do ciebie taki tekst na czacie "błaszczyk pało" i ty nie reagujesz na to, a jak typek napisał do kogoś pedał to ty go banujesz xd. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Powiem tak. Bana zostało 15 minut. Zanim spojrzę czy rzeczywiście tak było to ban praktycznie minie, szkoda zachodu. Jeśli ban był bez powodu to i tak nie mam możliwości, żeby admina ukarać. Po prostu @ RockEgg21 jeśli czujesz, że ban był bezpodstawny to napisz skargę na admina. Moja rola tutaj się kończy. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi