Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Możliwość ominięcia misji za monety

--->ACAB<---

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: --->ACAB<---
2. Co chcesz zmienić: Dodać możliwość ominięcia misji za monety np 1k monet za ominiecie jednej misji
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Niektóre misje są naprawdę ciężkie i słabsi gracze (w tym ja) nie są w stanie ich wykonać nawet w ciągu kilku dni :P PS ja ze swoją misją się już użeram 5 dzień
4. Link do pluginu (opcjonalnie): -

• Lubię to! 4

sygnaturka docelowa.gif

• Użytkownik

Ja to mysle ze w ogole misje powinny dostac remake. Zplantuj pake, rozbroj, zabij z awp - w koncu o perk nie trudno skoro na serverze jest rynek!
Takie mysle ciekawsze niz grindujace misje typu zadaj 1200 w glowe bez zgonu czy zabij w glowe bez zgonu - ani to ciekawe ani fajne do robienia.

EDIT: Tak.. jestem w trakcie 1200 w glowe bez zgonu -_-

Edytowane przez markeloN14
  • Super 2
  • Użytkownik

Jestem za

Sam też myślałem dużo razy na tą propozycją ale za monety to musiało być za 5-10k.

A prędzej to by było w sklepie za hajs.

• Stały Bywalec

Też jestem za, im trudniejsza misja, tym więcej trzeba wydać monet

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Za, ale tylko i wyłącznie dlatego że nadal istnieją misje "zabij X osób/zadaj X dmg bez zgonu". No chyba że te misje pójdą permanentnie do wywalenia.

• Super 1
  • Użytkownik

Jeżeli chodzi o opcję skipnięcia misji za monety to jestem na nie, po to są akty, żeby z każdym aktem było trudniej + topka misji nie miałaby wtedy żadnego sensu, lecz jestem za remakiem misji, ponieważ w kółko jest to samo, po za dodaniem misji z perkami nic się w nich od bardzo dawna nie zmieniło, a miłe byłoby odświeżenie owego systemu. Liczę na to, że wyższa administracja zainteresuje się misjami i w kolejnym resecie będą one zmienione. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Spoko pomysł, ale również bardziej bym był za zmianą tych misji na coś ciekawszego, ile razy można robić misję zabij X osób w Hs bez zgonu🤦‍♂️

Lepsze bylobyły jakieś misję z He (tylko nie bez zgonu...) 

Albo z Paka/Hostami- Napewno usprawniłoby to robienie celi, bo raczej każdy by chcial zaliczyć misję. 

Z perkami też misję są git bo można to jakoś zrobić, ale jak niektórzy mecza się po kilka dni żeby zabić X osób bez zgonu w łeb to myślę że już później zniechęca się do tych misji. Już lepiej robić kilka dni misję zaplanuj 200 razy pakę niż wkurzać się że brakło 1 fraga do zaliczenia tej głupiej misji z HS 😅

Albo może jakaś misja "zdobądź X fragow z danej broni?"

Albo zabójstwo za pomocą jakiegoś perku czy coś w tym stylu. 

Coś co by urozmaiciło, a nie praktycznie w każdym akcie jest to samo tylko zwiększone ilości. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Dokladnie, jest sporo do wymyslenia

Zadaj X obrazen z He
Zabij X z awp
Zaplantuj pake
Rozbroj Pake
Odprowadz hosty
Nawet: przeszybuj X metrow na spadochronie
Sporo na serverze jest do wymyslenia, questy nie koniecznie musze byc trudne, maja byc ciekawe. Chodzi o zabawe!

• Super 1
  • Użytkownik

Super pomysł, tylko za większą ilość monet, a jeśli chodzi o misje to trudność zaczyna się od misji ;  Zabij 6 osob w głowę bez zgonu + kolejne akty tego typu. Bez bindowania "kill"/kampienia bardzo ciężko to zrobić.

Propozycje innych misji (to tylko propozycje pamiętajcie) dawałem już tutaj:

Ale temat został odrzucony. 

Tak samo jak monety dla innych frakcji, bo często nie są zbalansowanie:

Tez zostały odrzucone.

Może po prostu nie ma sensu tego zmieniać i niech zostanie jak jest.

CQVB4kB.png

• 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]