Użytkownik --->ACAB<--- Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 1. Twój nick: --->ACAB<--- 2. Co chcesz zmienić: Dodać możliwość ominięcia misji za monety np 1k monet za ominiecie jednej misji 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Niektóre misje są naprawdę ciężkie i słabsi gracze (w tym ja) nie są w stanie ich wykonać nawet w ciągu kilku dni PS ja ze swoją misją się już użeram 5 dzień 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik markeloN14 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Ja to mysle ze w ogole misje powinny dostac remake. Zplantuj pake, rozbroj, zabij z awp - w koncu o perk nie trudno skoro na serverze jest rynek! Takie mysle ciekawsze niz grindujace misje typu zadaj 1200 w glowe bez zgonu czy zabij w glowe bez zgonu - ani to ciekawe ani fajne do robienia. EDIT: Tak.. jestem w trakcie 1200 w glowe bez zgonu Edytowane 27 Grudnia 2021 przez markeloN14 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MioKsKoxi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Jestem za Sam też myślałem dużo razy na tą propozycją ale za monety to musiało być za 5-10k. A prędzej to by było w sklepie za hajs. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 27 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Też jestem za, im trudniejsza misja, tym więcej trzeba wydać monet 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GustaWSpartA Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Za, ale tylko i wyłącznie dlatego że nadal istnieją misje "zabij X osób/zadaj X dmg bez zgonu". No chyba że te misje pójdą permanentnie do wywalenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SirNiczek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Jeżeli chodzi o opcję skipnięcia misji za monety to jestem na nie, po to są akty, żeby z każdym aktem było trudniej + topka misji nie miałaby wtedy żadnego sensu, lecz jestem za remakiem misji, ponieważ w kółko jest to samo, po za dodaniem misji z perkami nic się w nich od bardzo dawna nie zmieniło, a miłe byłoby odświeżenie owego systemu. Liczę na to, że wyższa administracja zainteresuje się misjami i w kolejnym resecie będą one zmienione. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GrunteK Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Spoko pomysł, ale również bardziej bym był za zmianą tych misji na coś ciekawszego, ile razy można robić misję zabij X osób w Hs bez zgonu🤦♂️ Lepsze bylobyły jakieś misję z He (tylko nie bez zgonu...) Albo z Paka/Hostami- Napewno usprawniłoby to robienie celi, bo raczej każdy by chcial zaliczyć misję. Z perkami też misję są git bo można to jakoś zrobić, ale jak niektórzy mecza się po kilka dni żeby zabić X osób bez zgonu w łeb to myślę że już później zniechęca się do tych misji. Już lepiej robić kilka dni misję zaplanuj 200 razy pakę niż wkurzać się że brakło 1 fraga do zaliczenia tej głupiej misji z HS 😅 Albo może jakaś misja "zdobądź X fragow z danej broni?" Albo zabójstwo za pomocą jakiegoś perku czy coś w tym stylu. Coś co by urozmaiciło, a nie praktycznie w każdym akcie jest to samo tylko zwiększone ilości. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik markeloN14 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Dokladnie, jest sporo do wymyslenia Zadaj X obrazen z He Zabij X z awp Zaplantuj pake Rozbroj Pake Odprowadz hosty Nawet: przeszybuj X metrow na spadochronie Sporo na serverze jest do wymyslenia, questy nie koniecznie musze byc trudne, maja byc ciekawe. Chodzi o zabawe! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Super pomysł, tylko za większą ilość monet, a jeśli chodzi o misje to trudność zaczyna się od misji ; Zabij 6 osob w głowę bez zgonu + kolejne akty tego typu. Bez bindowania "kill"/kampienia bardzo ciężko to zrobić. Propozycje innych misji (to tylko propozycje pamiętajcie) dawałem już tutaj: Ale temat został odrzucony. Tak samo jak monety dla innych frakcji, bo często nie są zbalansowanie: Tez zostały odrzucone. Może po prostu nie ma sensu tego zmieniać i niech zostanie jak jest. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi