Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Możliwość ominięcia misji za monety

--->ACAB<---

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: --->ACAB<---
2. Co chcesz zmienić: Dodać możliwość ominięcia misji za monety np 1k monet za ominiecie jednej misji
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Niektóre misje są naprawdę ciężkie i słabsi gracze (w tym ja) nie są w stanie ich wykonać nawet w ciągu kilku dni :P PS ja ze swoją misją się już użeram 5 dzień
4. Link do pluginu (opcjonalnie): -

• Lubię to! 4

sygnaturka docelowa.gif

• Użytkownik

Ja to mysle ze w ogole misje powinny dostac remake. Zplantuj pake, rozbroj, zabij z awp - w koncu o perk nie trudno skoro na serverze jest rynek!
Takie mysle ciekawsze niz grindujace misje typu zadaj 1200 w glowe bez zgonu czy zabij w glowe bez zgonu - ani to ciekawe ani fajne do robienia.

EDIT: Tak.. jestem w trakcie 1200 w glowe bez zgonu -_-

Edytowane przez markeloN14
  • Super 2
  • Użytkownik

Jestem za

Sam też myślałem dużo razy na tą propozycją ale za monety to musiało być za 5-10k.

A prędzej to by było w sklepie za hajs.

• Stały Bywalec

Też jestem za, im trudniejsza misja, tym więcej trzeba wydać monet

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Za, ale tylko i wyłącznie dlatego że nadal istnieją misje "zabij X osób/zadaj X dmg bez zgonu". No chyba że te misje pójdą permanentnie do wywalenia.

• Super 1
  • Użytkownik

Jeżeli chodzi o opcję skipnięcia misji za monety to jestem na nie, po to są akty, żeby z każdym aktem było trudniej + topka misji nie miałaby wtedy żadnego sensu, lecz jestem za remakiem misji, ponieważ w kółko jest to samo, po za dodaniem misji z perkami nic się w nich od bardzo dawna nie zmieniło, a miłe byłoby odświeżenie owego systemu. Liczę na to, że wyższa administracja zainteresuje się misjami i w kolejnym resecie będą one zmienione. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Spoko pomysł, ale również bardziej bym był za zmianą tych misji na coś ciekawszego, ile razy można robić misję zabij X osób w Hs bez zgonu🤦‍♂️

Lepsze bylobyły jakieś misję z He (tylko nie bez zgonu...) 

Albo z Paka/Hostami- Napewno usprawniłoby to robienie celi, bo raczej każdy by chcial zaliczyć misję. 

Z perkami też misję są git bo można to jakoś zrobić, ale jak niektórzy mecza się po kilka dni żeby zabić X osób bez zgonu w łeb to myślę że już później zniechęca się do tych misji. Już lepiej robić kilka dni misję zaplanuj 200 razy pakę niż wkurzać się że brakło 1 fraga do zaliczenia tej głupiej misji z HS 😅

Albo może jakaś misja "zdobądź X fragow z danej broni?"

Albo zabójstwo za pomocą jakiegoś perku czy coś w tym stylu. 

Coś co by urozmaiciło, a nie praktycznie w każdym akcie jest to samo tylko zwiększone ilości. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Dokladnie, jest sporo do wymyslenia

Zadaj X obrazen z He
Zabij X z awp
Zaplantuj pake
Rozbroj Pake
Odprowadz hosty
Nawet: przeszybuj X metrow na spadochronie
Sporo na serverze jest do wymyslenia, questy nie koniecznie musze byc trudne, maja byc ciekawe. Chodzi o zabawe!

• Super 1
  • Użytkownik

Super pomysł, tylko za większą ilość monet, a jeśli chodzi o misje to trudność zaczyna się od misji ;  Zabij 6 osob w głowę bez zgonu + kolejne akty tego typu. Bez bindowania "kill"/kampienia bardzo ciężko to zrobić.

Propozycje innych misji (to tylko propozycje pamiętajcie) dawałem już tutaj:

Ale temat został odrzucony. 

Tak samo jak monety dla innych frakcji, bo często nie są zbalansowanie:

Tez zostały odrzucone.

Może po prostu nie ma sensu tego zmieniać i niech zostanie jak jest.

CQVB4kB.png

• 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]