Użytkownik JOSEPHSTALIN Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze:Joseph Stalin******* Nick admina banującego: BOT Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban (Perm) Czas oraz data bana: (Perm) 26.12.2021 Serwer na którym dostałeś bana: Strefa Skilla Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem bana za cheatowanie, a w czasie gdy dostałem mininego bana na komputerze mnie nie było, był tylko mój młodszy kuzyn 10 lat, dałem mu pograć Link do Sourcebansa z twoim banem: Nie mam Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198970520508/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: ########################################### Nazwa serwera: ██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [ARENA 1vs1] ★ [128tr][!WS/!KNIFE/!GLOVES/!AGENTS/!SHOP]*[!FREEVIP]*[FAST DROP]*[!SKLEPSMS] Nick: Joseph Stalin ******* Data nadania bana: 26/12/21 19:06:06 Data zakończenia bana: 26/12/21 19:06:06 Długość bana: 0 minut Powód: [SourceSleuth] Multikonto Admin: [SERWER] AUTOMAT >>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Masz 24h na odwołanie się od bana !!! <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: StrefaSkilla.pl <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Link do bana: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:505127390&advType=steamid&Submit <<<<<<<<<< ########################################### Joseph Stalin ******* dołącza do gry. ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 26/12/21 19:06:06 Długość bana 0 minut Admin: [SERWER] AUTOMAT Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 26/12/21 19:06:06 Długość bana 0 minut Admin: [SERWER] AUTOMAT Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Drako Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Słabe tlumaczenie. No siema Igor dasz mi pograc? Jasne jasne. Kuzyn wbija na koncie z imieniem i nazwiskiem jakie masz podane na swoim koncie dostaje bana i praktycznie odrazu sie loguje na twoje konto gdzie tez dostaje bana Pomylily ci sie kolego konta wbiles na mulciaku odpalony i po minucie dostales bana. Jak sie nie zgadzasz, spróbuj cos wymyslic u wyzszej administracji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi