Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Potrzebuje pomocy kochani <3

NS*

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Otóż, pół roku temu grałem na swoim koncie steam w cs 1.6 i było wszytsko w porządku zaś dziś jak sie zalogowałem  na steam wyskakuje mi ciągle taki błąd 

forum.png.742cc7bfc8930859a1aaa3ca95b34f6b.png 

Na yt oglądałem jak to zrobić i rzeczywiście pomogło, ale jednak uciążliwe jest robienie tego za każdym razem jak chce pograć

Druga sprawa  tyczy się fps'ów. Kiedyś tak nie miałem a teraz jak wejde do csa na steam to ledwo co wyciaga 100 fps. Na ns mam normalnie po 400 a na steamie strasznie mi spadają. Tak samo podczas rozgrywki w momencie gdy na respie jest dużo sojuszników spadaja fpsy oraz w momencie jak smoke leży czy dostanę flesha. Synchronizacje pionową mam wyłączoną, komendy też mam wszytskie dobrze po wpisywane a i tak problem dalej się pojawia. :D 

Mam nadzieję, że znajdzie się osoba która ze chce mi pomóc. 

Z góry dziękuje i życzę miłego dnia :D 

• Przykro mi 1
  • Tak sobie 1

sygnatura.png.ad8273493bc952d56243fd08e093f259.png

• Użytkownik

wpisz sobie komendy w konsoli jak będziesz grał fps_max 999 / developer 1 / fps_override 1 / i jak będziesz na cs'ie to wejdź w znajomych i wejdź w tryb offline i zobacz czy będzie lepiej powyłączaj wszystkie zbędne programy na kompie antywirusy (Jeśli chcesz) jakieś inne duperele i tak dalej bo mogą spowodować po prostu takie mikro lagi w cs'ie ja też tak mam że jak siedzę np na TS3 albo mam przeglądarkę odpaloną w tle to są małe lagi bądź widoczne spadki fps. I ten tryb Offline też może ci pomóc ja jak wchodzę na tryb offline na steam to nie mam lagów a jak tylko przełączę się na online to zaczynają się lagi. Oczywiście też zależy trochę od kompa jakiego masz jeśli masz dobry sprzęt to nie powinno tak być i to problem leży po innej stronie ale na ten moment jeśli nie wiesz o co lotto to polecam ci ten sposób do sprawdzenia.

Pozdrawiam ChampioN ^^

A jak to nic ci nie pomoże to poszukaj na necie na pewno coś będzie.

• Super 1

kiopdev-discord.gif

• Zasłużony

Taki błąd wyskakuje za każdym razem jak grasz na Non Steamie i chcesz przejść na Steama. Najszybsza opcja to w pasku zadań znaleźć ikonkę steam - PPM - Wyjdź i odpalić steama na nowo, albo w ogóle nie grać na NSie ;p 

• Super 1
  • Użytkownik∙
9 minut temu, DepresjaHook.hack napisał:

Taki błąd wyskakuje za każdym razem jak grasz na Non Steamie i chcesz przejść na Steama. Najszybsza opcja to w pasku zadań znaleźć ikonkę steam - PPM - Wyjdź i odpalić steama na nowo, albo w ogóle nie grać na NSie ;p 

dzięki bo irytowalo mnie ciagle wylogowywanie  sie i logowanie :D 

sygnatura.png.ad8273493bc952d56243fd08e093f259.png

• Użytkownik

rozwiazany.png

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]