Użytkownik∙ NS* Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Otóż, pół roku temu grałem na swoim koncie steam w cs 1.6 i było wszytsko w porządku zaś dziś jak sie zalogowałem na steam wyskakuje mi ciągle taki błąd Na yt oglądałem jak to zrobić i rzeczywiście pomogło, ale jednak uciążliwe jest robienie tego za każdym razem jak chce pograć Druga sprawa tyczy się fps'ów. Kiedyś tak nie miałem a teraz jak wejde do csa na steam to ledwo co wyciaga 100 fps. Na ns mam normalnie po 400 a na steamie strasznie mi spadają. Tak samo podczas rozgrywki w momencie gdy na respie jest dużo sojuszników spadaja fpsy oraz w momencie jak smoke leży czy dostanę flesha. Synchronizacje pionową mam wyłączoną, komendy też mam wszytskie dobrze po wpisywane a i tak problem dalej się pojawia. Mam nadzieję, że znajdzie się osoba która ze chce mi pomóc. Z góry dziękuje i życzę miłego dnia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ChampioN Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 wpisz sobie komendy w konsoli jak będziesz grał fps_max 999 / developer 1 / fps_override 1 / i jak będziesz na cs'ie to wejdź w znajomych i wejdź w tryb offline i zobacz czy będzie lepiej powyłączaj wszystkie zbędne programy na kompie antywirusy (Jeśli chcesz) jakieś inne duperele i tak dalej bo mogą spowodować po prostu takie mikro lagi w cs'ie ja też tak mam że jak siedzę np na TS3 albo mam przeglądarkę odpaloną w tle to są małe lagi bądź widoczne spadki fps. I ten tryb Offline też może ci pomóc ja jak wchodzę na tryb offline na steam to nie mam lagów a jak tylko przełączę się na online to zaczynają się lagi. Oczywiście też zależy trochę od kompa jakiego masz jeśli masz dobry sprzęt to nie powinno tak być i to problem leży po innej stronie ale na ten moment jeśli nie wiesz o co lotto to polecam ci ten sposób do sprawdzenia. Pozdrawiam ChampioN A jak to nic ci nie pomoże to poszukaj na necie na pewno coś będzie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Taki błąd wyskakuje za każdym razem jak grasz na Non Steamie i chcesz przejść na Steama. Najszybsza opcja to w pasku zadań znaleźć ikonkę steam - PPM - Wyjdź i odpalić steama na nowo, albo w ogóle nie grać na NSie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NS* Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 9 minut temu, DepresjaHook.hack napisał: Taki błąd wyskakuje za każdym razem jak grasz na Non Steamie i chcesz przejść na Steama. Najszybsza opcja to w pasku zadań znaleźć ikonkę steam - PPM - Wyjdź i odpalić steama na nowo, albo w ogóle nie grać na NSie dzięki bo irytowalo mnie ciagle wylogowywanie sie i logowanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi