Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Strażnik strefka

m4jkiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Twój nick: aim.exe
2. Nick oskarżonego: @ Str3fka
3. IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:1514770801
4. Data i czas zdarzenia: Dziś 27.12.2021 14:00
5. Powód skargi: Fk 
6. Opis sytuacji: O godzinie 14 wystartował chowany, w momencie tego ja z muszynianką byliśmy w celi, strażnika nie było słychać przez mikrofon jak wczoraj podczas jego mass FK, w dodatku nie zmienił koloru latarki ani razu przez dobrą minutę zabijając mnie i jego, wszystko widać na demku z owej mapy jail_facebook
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): GarnekTheKing, bedzie fajnie, julka / ssy tu by nic nie dały, a demko macie na serwerze :) Najak i v9 byli świadkami wczorajszej jego sytuacji odnośnie mass fk na którą nie została napisana skarga która miała zostać :D 

Ps chciałbym aby strażnik został zdegradowany ze swojej funkcji za liczne błędy, brak przyznania się do tego i problemy na serwerze z jego udziałem. 

Edytowane przez aimik
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• m4jkiii zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Strażnik strefka
  • Użytkownik

witam jako strażnik serwera oraz świadek wczorajszego konfliktu potwierdzam wypowiedź kolegi oraz jeszcze dopowiem że kolega strefka wczoraj zrobił 2 razy freekill nie zważając na to co sie do niego mówiło ponieważ byłem z nim po stronie ct i mówiłem do niego "czemu nie wydajesz poleceń a otwierasz cele dobra macie freeday " po czym on zaczął strzelać do każdego z tt następnie mówie że nie działa ci mikrofon napraw albo włącz a on rundę później zrobił podobnie nie naprawiając mikrofonu i nie słychać go było i 2 raz mu powtarzam że nie robi fk to po tej 2 sytuacji przeżuciłem go do tt i sie uspokoił oraz z innych sytuacji nie tych z wczoraja to też zauważyłem że wydaje polecenia innym a potem sam do nich sie nie stosuje 

dal mnie też chłopak jest do degradacji 

• Wow! 1
  • Premium
Premium

Sytuacja 1 
Po 1 Stałeś afk w celi a potem napisałeś że dlaczego cię zabiłem bo stałeś afka ze swoijm kolegom w celi również mogłem dać wam slaynąć  ale chyba nie trzeba zmieniać koloru ale potem zmieniałem normalnie gdy stoisz w celi afk i iść szukać kolejnych graczy a do Slaya co dałem ci slaya za bh strzelałem do ciebie a ty cały czas bh z 40-30-20sek bhapowałeś potem stwierdziłem że ci dam slaya bo już mineło dawno 15sek "na zabawie kaczki "

Sytuacja 2 
2 Sytuacja Wziąłem prowadzenie i wcześniej  pewnie wyłączył mi się mikrofon bo mam zwalone wejście do mikrofonu  Niby prowadziłem i otworzyłem cele i zacząłem strzełać do tt bo niby nie wykonywali
poleceń i najak potem powiedział że Mają fd a ja nie usłyszałem bo  bo strzelałem do nich i nie patrzyłem na czat  mnie tylko że mają fd i jak usłyszałem że maja fd to przestałem strzelać  oczywiście się przyznaje do fk ale nie usłyszałem co najak mówił ale mi się wydaję że nie mówił że nie słychać mnie 

• Użytkownik

Ostrzeżenie na konto oskarżonego.

1/2

ldFNc26.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]