Użytkownik Bociu Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Imię: Damian Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem ponieważ wiele osób prosi mnie o to, co prawda byłem sceptycznie do tego podchodziłem i przez większość czasu odpuszczałem sobie powrót, ale do rzeczy - Chciałbym przede wszystkim uzupełnić luki w administracji, zmobilizować trochę Andrzeja do działania(niestety trzeba mu wypisywać serwerowe błędy po 3x a on i tak ma problem z wzięciem się za to) i organizować przeróżne eventy - pomysłów jest wiele lecz brak odpowiedniej siły przekonania Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: TAK Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): NIE (mogę wspomóc jeżeli będzie duża potrzeba i sensowny powód) Coś o sobie: Mam na imię Damian(tak to każdy wie, ale jakoś trzeba zacząć) aktualnie mieszkam w okolicach Poznania, moje zainteresowania to noże przede wszystkim Balisong i karambit - ponieważ to głównie im poświęcam najwięcej czasu ucząc się przeróżnych kombinacji już od 9 lat. Moim drugim zainteresowaniem jest piłka nożna - niestety przez kilka sytuacji w moim życiu byłem zmuszony zaniedbać ten sport przez co nie jestem już w tak dobrej formie jak kiedyś. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest Metal/rock Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Bociu 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 wypraszam sobie, nie mam zadnego problemu 1 2 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Y'ello Jestem jak najbardziej na TAK , Bociu nadaje się na opiekuna jak nikt. Potrzebne są zmiany na serwerze oraz zmiana w administracji jak miał okazję wyżej zauważyć. + sm , + wiek, + doświadczenie, Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Virtual Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 ahoj +podanie +wiek +sm +doświadczenie Jestem na TAK na stanowisko opiekuna nadajesz się jak nikt inny pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik peepo Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Cześć + gt + sm + wiek + doświadczenie Jestem na TAK. Jak już wcześniej napisali Virtual i axxet, lepszego kandydata na to stanowisko niż ty obecnie nie ma. Powodzenia Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) + wiek + AMXX/SMX/SourceModa i panelu - wsparcie finansowe - Konto na forum (podobno miał inne ale na prośbę usunięte, jak było tak faktiko to +) Jestem na TAK *dziwne, że andrzej nie robi nic u was, u nas jest supportem i robi jak się coś powie Edytowane 29 Grudnia 2021 przez nezz Odnośnik do komentarza
Użytkownik nunoko Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 + Podanie na opiekuna napisano wzorowo według mnie + GT + DOŚWIADCZENIE +SM Nie mam wyboru, Jestem na tak!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi