Użytkownik Chocomint Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 1. Imię: Tobiasz Witold 2. Wiek: 19 3. Kontakt: Discord "Yomi#9512" Numer Telefonu Pw 4. Twój nick na serwerze: Chocomint 5. Ile czasu spędzasz na TS3: po 9 godzin w weekendy a w tygodniu tak z 4-6 6. Twoje doświadczenie z TS3: byłem administratorem na innym serwerze ale zostałem wyrzucony za robienie memow z głównego administratora 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: nie wiem w sumie sadze ze zaprowadzę lad i porządek ale to tylko takie plany przyszłościowe <3 a no ogólnie no nie chce mieć co tydzień kanału usuniętego <3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Dzisiaj dołączyłes dopiero na forum nikt cię nie zna i ja cię 1 raz widzę i już składasz podanie na admina ts. Jestem na wielkie nie! Daj się poznać ludziom pokaż aktywność na serwerze i wtedy się pomyśli. „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi