Użytkownik kowal Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Nick z CS: one tap (grałem na drugim koncie) Admin banujący: StephanStrange Serwer:strefaskila.pl 5 vs 5 mirage Data zdarzenia: 12-28-21 19:35 Opis sytuacji: grałem sobie jak zwykle tylko na drugim koncie od wczoraj i admin pisze że mam wyjaśnić moje dziwne zachowanie chociaż grałem tak jak zawsze w mój sposób że niby wiem gdzie jest przeciwnik był on w pałacy było info ze tak jest (albo widziałem ze na radarze u mnie w teamie go zauważył nie pamiętam do końca) to ja biegnę na kosie rampę i czekam i miałem właśnie to wyjaśnić dawałem adminowi link do głównego konto gdzie mam napisane admin 1 na 1 po co bym miał cheatować na drugim koncie i grać na serwerach sterfasklla nikt nie jest taki głupi. Jak dla mnie ludzie z nowymi kontami są gorzej traktowani widać to po moim przykładzie no prime gra dobrze NIE MUSI BYC ODPALONY przykro mi ale tak nie jest. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): póżniej edutuje i wkleje jest jeszcze demko nagrywane Edit. Jeszcze chce napisać że w tym czasie nie tylko ja dostałem perma 2 innych graczy jeden mógł mieć coś ale Ukrainiec który już grał już długo i raczej nic nie mial bo chyba dobrzy amsina 5 na 5 już dawno by go złapali co nie panowie? Więc trochę dziwna sytuacja a pisze to dlatego że może ta sytuacja jest ciekawa do napisania. A jak chodzi o to że w złym działa napisał to bardzo przepraszam ale chaotycznie pisałem jednak nie spodziewałem się tego że nagle dostanę perma. A jak chodzi o to że w złym działa napisał to bardzo przepraszam ale chaotycznie pisałem jednak nie spodziewałem się tego że nagle dostanę perma. A widać że staphan też pisał chaotycznie bo jednak zdanie "na tym meczu zaczynałem Go potem obserwować potem" nie ma sensu nie mam tu nic do niego ale to1rw takie teksty wiesz? "Że nie wiem gdzie odwołać się od bana" żałosne Chociaż dzięki temu widzę że coś tam jeszcze strzelam w tego cs'ska aż tak forma nie spadła. Ja mam tyle do powiedzenia w tym edit życzę miłego dnia wszystkim Edytowane 28 Grudnia 2021 przez kowal Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 28 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 @ Moderator dajcie to do odpowiedniego działu, gość chciał chyba napisać odwołanie. Masz admina a nie wiesz że jest dział "odwołaj się od bana" ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StephanStrange Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Admin CS:GO 5vs5 Demko z 19:26 - 19:58 : https://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20211228-192619-1550776198-de_mirage-___________5vs5_____StrefaSkilla.pl__128TR___FREEVIP_KNIFE_SKINS_AGENTS.dem.zip 1:30 - podejrzany troche ten strzal na predkosci 50% ogladalem tak troche celownik przeskoczył 4:21 - co tak tobie celownik zaczął skakać góra dół co chwilę tak samo oglądane na 50% ale nawet przy 100% widać ładnie 6:36 - moim zdaniem tutaj wyglądaja jak by coś mu pomagało celować oglądałem przy 100% potem przy 50% prędkości i ten celownik tak dziwnie przeskakuje mu Demko z 18:49 - 19:26 https://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20211228-184934-1141776046-de_mirage-___________5vs5_____StrefaSkilla.pl__128TR___FREEVIP_KNIFE_SKINS_AGENTS.dem.zip ( na tym meczu zaczynałem go potem obserowować potem ) 20:32 - tutaj trochę wygląda jak by wiedział o tym przeciwniku co stoi na drewnie 21:34 - taka troche dziwna ta akcja nie była infa że może być dzungla albo że coś on tak od razu wychylił jak by wiedział że celownik bedzie wcelowny 23:07 - dziwne te celownie na typka jak był w smoku miał shifta a ty się patrzałeś na niego dosłownie gdzie o nim nie mogłeś wiedzieć 23:16 - dziwne ten strzał strzelałeś gdize indziej i nagle przeciwnik dostał gdzie strzelałeś ile od niego a celownik za chwile juz był na nim 24:40 - tak trochę wygląda jak być wiedział o tych przeciwnikach z pałacy ale jednka sobie odpuszczach ich 30:23 - ta akcja trochę dziwna koleś idzie na mida na shifcie a ty tak wygląda jak być się patrzał na niego i machał sobię myszką 32:22 - prędkośc 50% dziwna ta akcją trochę z tym strzałęm do przeciwnika oraz wcześńiejsze że wyszedłeś dopiero gdy przeciwnik wiedziałeś żę się odwrócił od ciebie P.S Dezycja należy do @ SADZIK @ Drako Edytowane 28 Grudnia 2021 przez StephanStrange 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1:30 - -b 4:21 - -b 6:36 - -b 20:32 - -b 21:34 - -b 23:07 - -b 23:16 - -b 24:40 - -b 30:23 - -b 32:22 - -b Gra na poziomie przecietnego golda. Ban za nic. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi