Użytkownik Oyvatto Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Imię: Gracjan Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Stwierdzam, że jestem osobą rozsądną / bezstronną / sprawiedliwą, a przede wszystkim odpowiedzialną, dlatego chciałbym zostać opiekunem, żeby odpowiednio zająć się serwerem jak i działami serwera na forum, które często stoją bez odpowiedzi przez dłuższy okres czasu. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf Cs 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 do przypomnienia Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Od dawna moim hobby jest granie na serwerach surf w szczególności na ski 2, gdy na nim gram czuję się jak ryba w wodzie. Jestem osobą bezkonfliktową i otwartą na nowe znajomości. 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Jestem na Tak +Brak Opiekuna na surf +Wsparcie finansowe +Wiek +Aktywność +Spełnia wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi