Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Imię: Szymon Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Witam, chciałbym zostać opiekunem serwera Surf+rpg ponieważ jestem aktywny na serwerze oraz forum, Z adminami na owym serwerze dogaduję się dobrze, wspólnie gramy na serwerze mając przy tym ubaw. Myślę, że przekonałem Was do oddania głosu w moim podaniu na tak. Pomagam również szukać błędów dotyczących serwera więc temacik mam ogarnięty. I myślę że @ Drako przyda się pomoc bo musi się też zajmować UBT. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf+rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): jestem za biedny Coś o sobie: Witam, mam na imię Szymon i mam 15 lat. Pochodzę z województwa Łódzkiego, a tak dokładniej to w okolicach Sieradza. Interesuje się grami komputerowymi takimi jak CS:GO, a moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest matematyka. Lubię też Grać w piłkę nożną. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez kyrr147 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 28 Grudnia 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Na NIE - podanie napisane na kolanie - wiek - składka + AMX (jeśli to rzeczywiście prawda) - praktycznie ledwo ponad miesiąc po rejestracji Myślę że Drako jest jednym z najbardziej kompetentnych opiekunów na sieci i nie potrzebuje żadnej pomocy. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez michuu 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik XxChAaTrOxX Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Na tak + AMX +wiek moze byc jak dla mnie +dobry admin Edytowane 29 Grudnia 2021 przez XxChAaTrOxX 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 2 SURF balto Opublikowano 29 Grudnia 2021 Admin CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Na tak +lubi pociagi +doswiadczenie +nie lubi ligi to plus +podanie +no i to ze byl gdzies tam indziej serwerownie opiekunem wiec mysle ze bedzie dobrym opiekunem o ile go drako przyjmie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 @ Admin CS:GO Surf+RPG wypowiedzcie się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AvitroX Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Na NIE +AMX - Wiek - Brak wsparcia finansowego - Godziny spędzone na serwerze jako administrator (Według mnie jest adminem na naszej serwerowni zbyt krótko żeby ubiegać się o opiekuna) + Aktywność (często go widać na serwerze) - Podanie napisane byle jak, źle to wszystko wygląda, argumentów brak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ keri Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 na tak -/+ wiek + spędzony czas na serwerze + raczej go lubią na serwerze +/- do poprawy czasami zachowanie w stosunku do graczy/adminów 1 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 +/- wiek + znajomość AMXX/SMX/SOURCEMODE - jest na serwerze opiekun - wsparcie finansowe - zachowanie +/- Konto na forum Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nie rozumiem co ty tak właściwie chciałbyś robić jako opiekun, bo w podaniu napisałeś tylko, że chcesz być opiekunem, bo jesteś aktywny. Przyznaję się, że ostatnio lekko zaniedbałem swoje obowiązki, ale powoli wracam i wszystko ogarniam. "Praca" opiekuna nie jest ciężka i przy takim ruchu nie potrzebuję pomocy. Jesteś na forum od 1.5 miesiąca, przez ten czas zdążyłeś napisać 4 podania na 3 różne rangi, z czego 2 dość poważne. Rozumiem, że chcesz być pomocny, ale nie pchaj się tam gdzie tej pomocy nie potrzeba. Jestem na nie. ps. Nie musisz mieć żadnej rangi by być pomocnym. 5 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 29 Grudnia 2021 SCDBK Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Wydaje mi się, że zależy ci bardziej na kolorku niż samej randze. W ostatnim czasie dwa razy próbowałeś swoich sił w rekrutacji na UBT, ale nie wyszło więc postanowiłeś spróbować dostać się na posadę opiekuna. Do tego na minus na pewno należy dodać brak składki, która z tego co wiem jest absolutnym wymogiem na tej posadzie. Co do wieku również nie spełniasz wymagań, co prawda to nie koniecznie musi znaczyć, że nie poradziłbyś sobie jako opiekun. Na plus można ci oddać znajomość SM, (nie wiem czemu wszyscy piszą AMX , ale nie o tym tutaj) Jednak wydaje mi się, że tak jak napisał michu, kto jak kto ale akurat Drako raczej nie powinien mieć problemów, żeby poradzić sobie we własnym zakresie. Jestem na NIE 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RaiQ Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Niestety to co mówi @ Drako jest dosyć ważne, ale: +/- wiek - składka - wygląd podania + czas jestem na nie Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Cobra. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nunoko Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 -/+ WIEK - PODANIE NAPISANE JAK KURA PAZUREM - SKŁADKA ROZUMIEM, BO JEST TEN COVID CENY SIĘ PODWYŻSZYŁY ALE CHOCIAŻ 5/7 ZŁ BYŚ MÓGŁ DAĆ I GIT. + GT 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Bez skladki nie przyjmujemy opiekunow, poza tym wszyscy na nie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi