Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Nick: Naaajak:3 2. Imię: Artur 3. Wiek: 18 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 5/10 lub 6/10 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Naaajak%3A3/54.38.135.53:27015/ 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198876750097/ 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: akrywnie gram, staram sie ogarnąć serwer w dobrą stronę oraz pomagam rozwijać sie serwerowi i dosyć dużo osób mnie zna z serwera i szanuje lub lubi 11. Kontakt: Discord/steam 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 29 Grudnia 2021 przez xnaaajakx 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 wiek + doświadczenie +/- gt + steam + składka + mikrofon + kultura - Jestem na danie szansy na okres próbny 2 tygodnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 +wiek +gt +steam +składka +ogarnianie zwierzaków w CT +miły zawsze chętnie pomoże +/- Doświadczenie ale wszystkiego da się nauczyć tak jak kolega wyzej okres probny 2 tygodnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik IBeatKappa. Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Mimo tego, że na serverowni jest zaledwie parę tygodni, to bardzo dobrze sprawuje się w swojej aktualnej roli Strażnika. Bardzo aktywny gracz, chętny do pomocy jako administrator oraz CT gdy takiego brakuje, szybko dał się poznać graczom servera, co tylko świadczy o tym, że ma dobry kontakt z graczami. Jestem na TAK. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Wiek + GT + Składka + Kultura +/- Jestem na TAK Jest dużo aktywny na serwerze również w ct chętnie wchodzi do ct Jedyny Minus kultura popraw ją trochę . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 ++ GT - Kultura + Chęci + Wiek Jestem w sumie na tak tylko popraw kulturę aby nie było lipy 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy.dll Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Szczerze? Jest jedną z niewielu osób w Administracji na serwerze, która ogarnia wszystko. Czy to bunty (choć nie zawsze) czy to graczy, ma ogromny dystans do siebie za co #respect i zyskał moją sympatię, bo nie każdy taki jest przez co potem sypią się nie potrzebne bany na serwerze. Traktuje wszystkich równo, nie wywyższa się tym że ma uprawnienia (mimo paru drobnych błędów). Jak na razie nie widze lepszego kandydata w ogóle na stanowisko admina na JB, jak wspomniałem wyżej - jeden z lepszych jak nie najlepszych osób w Administracji. Pozdrawiam i życzę powodzenia. (Na tak oczywiście jakby ktoś się nie domyślał) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Wiesz co i jak, masz łeb na karku. Jak podwinie ci się noga to nie kryjesz się z tym. Mogę jedynie dodać, że marnujesz mi się na strażniku. Procedurę już znasz - leć do Dusi lub Trivora w sprawie flag, powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi