Premium nezz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Nick: @ nezz 2. Kto nadał warna: @ Dusia 3. Czas: Dzisiaj nie pamiętam 4. Powód: Sarkastyczna pochwała + napisana drugi raz na tą samą osobę w ciągu godziny (nie licząc spamu X innych pochwał na raz w jednym czasie) 5. Dowody/SS: Dodam, że to że np Andrzej naprawia błędy i nie pamiętam co jeszcze to nie sarkazm + wg mnie 3 pochwały to nie spam, fluxiorek je widział i nic nie zrobił A napisałem pochwałę drugi raz bo andrzejek mi drugi raz zaimponował Edytowane 29 Grudnia 2021 przez nezz 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Teoretycznie napisanie kilku pochwał nie jest spamem, jednak na przyszłość po prostu pisz je bardziej rozwinięte niż np. "Dobrze opiekuje się serwerem" - bo to akurat obowiązek opiekuna XDD A napisanie drugiej pochwały w ciągu godziny na tą samą osobę jest spamem i tego nie masz jak podważyć, wystarczyło edytować poprzednią lub dodać post jeśli ktoś się tam wypowiedział. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi