Użytkownik noswer Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Nick z CS: noswer Admin banujący: @ Błaszczyk Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: 30.12.2021 Opis sytuacji: Pamiętam że kiedyś miałem chyba bana lecz pare dni temu odpaliłem cs po długiej przerwie i wbiłem normalnie na serwer. Dzis przed chwilą wpadłem na serwer moze 5 min byłem na nim i dostałem niby ab lecz u was w bansie jest tylko jeden ban ten nadany przed chwilą jeżeli już gram w cs to na steam a konto posiadam już od paru lat Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2485 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 @ Błaszczyk ? Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 30 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Dostał przecież rozpiskę demka na forum, był spalony, wszedł na serwer,i widzę że nie odwołał się do tego że był odpalony, i dostał AB Takie coś nie powinno w ogóle mieć wejścia na serwer Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Jest ktoś w stanie wytłumaczyć racjonalnie jakim prawem w bansie nic nie ma prócz tego ab? Edytowane 30 Grudnia 2021 przez noswer Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Na początku listopada był reset bansa. Przepisane zostały tylko te bany, które stwierdziliśmy, że powinny zostać przepisane. Nie gra na aktywnym, bo jego ban nie został przepisany, a jeżeli nadal cheatuje, to zapraszam do rozpiski następnym razem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi