Użytkownik wosiek Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 1.Nick : wosiek 2.Jaką rangę chcesz odebrać : Admin 3.Link do podania : Niestety linku brak podanie składane na starym forum w razie jakich kolwiek wątpliwości inni admini i właściciel może potwierdzić . Admin na CodMod 4001 91.224.117.14:27050 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 @Spr!Nt^^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spr!Nt^^ Opublikowano 29 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Tak dodaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 @AdeK @Kamilek @DyLu @Trivor Dodajcie mu rangę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Listopada 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) @Ar0n nie zamykaj mi tematów w tym dziale. W pracy na telefonie patrzę, że ktoś mnie oznaczył. Potem wracam i o tym zapominam. Rangę ja dodaje, temat ja zamykam Edytowane 29 Listopada 2018 przez Trivor Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi