Użytkownik∙ StephanStrange Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: StephanStrange Nick admina banującego: Consola Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 01-01-22 17:19 Serwer na którym dostałeś bana: 5vs5 mirage Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): a co mam opisywać 1 runda siadło mi z pistoletów i dostałem bana XDDD jestem w stanie nawet pokazać pliki wszystko na kompie że jestem czysty nawet live odpalić i grać by pokazać że jestem czysty @ UBT CS:GO Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:711344&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197961688416/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(145.239.236.250:27220) ... PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(145.239.236.250:27220) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 145.239.236.250:27220 DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 154 of 156 remaining DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 152 of 154 remaining Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image P.S https://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20220101-171750-500250065-de_mirage-___________5vs5_____StrefaSkilla.pl__128TR___FREEVIP_KNIFE_SKINS_AGENTS.dem.zip @ SADZIK łap tutaj ten link nawet do demka Edytowane 1 Stycznia 2022 przez StephanStrange Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 2 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi