Użytkownik∙ StephanStrange Opublikowano 2 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Twój nick na serwerze: StephanStrange Nick admina banującego: consola Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 01-02-22 15:45 Serwer na którym dostałeś bana: 5vs5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no grałem sobie mm i się bawiłem dgl z RKQ i innymi i dgl zabijałem dosłownie jak maszyna tak mi siadały głowy i niby aim XDDDD serio polecma zmienić anticheata gram też na innych sieciach i nie mam bana gdzie tez mi siada ładnie a tutaj niby miałbym coś gdzie mi siadło trochę beka z tego ale no okej więc się odwołam ostatni raz bo potem już będę miał wyjebane dla tego że nawet się bawić człowiek nie może na serwerze bo od razu niby dostaje perma z dupy dla tego że się bawi dgl Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:711344&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197961688416/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(145.239.236.250:27220) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 145.239.236.250:27220 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image @ SADZIK Tylko wez tak szybko zobacz te demko bo mnie wkurwia ten anti-cheat że człowiek flika pierdolnie i postanowił że aim XDDDD @ UBT CS:GO https://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20220102-153637-1886197439-de_mirage-___________5vs5_____StrefaSkilla.pl__128TR___FREEVIP_KNIFE_SKINS_AGENTS.dem.zip 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 2 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi