Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - GENERAL

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6
Nick: @ GENERAL ALADEEN
Imię: Dawid
Wiek (dokłada data): 40stka na karku xD 82 rocznik xdd
SID: 0:0:4899825
Znajomość AMXX*(1-10): 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Nie będę owijać w bawełne, ale myślę że to zależy od dnia bo pracuje po 12H, ale tak myślę, że z 3-4 h poświęcam łącznie codziennie na forum czy to na telefonie czy na komputerze, najczęściej wieczorem i rano na komputerze, a na telefonie w środku dnia lub w nocy. 
Opisz siebie: Dawid lat 40 mieszkam i pracuje w Bielsku-Białej żonaty dwoje dzieci. Jestem stanowczy i stawiam często twardo na swoim, ale potrafię słuchać innych i z szacunkiem przyjmuję krytykę oraz oceny, jeśli są one podstawne. Otwarcie wyrażam swoje zdanie oraz okazuję przy tym emocje, nieważne czy są one nasycone negatywnie, czy pozytywnie. Jestem surową i wymagającą osobą, dbam o szczegóły i dążę do tego, by odpowiednie moje działania oraz praca były zawsze dopięte na ostatni guzik. Nie działam pochopnie, najlepiej odnajduję się w rutynie, nie lubię spontanicznych działań.

Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym pomóc obecnym członkom UnbanTeamu w ich pracy. W chwili obecnej jest tylko dwóch aktywnych członków UBTeamu, więcej banów, więcej rozpisek więc przyda im  się pomoc. Wykonując swoją prace pomagam innym użytkownikom, a pomaganie sprawia mi wielką przyjemność.  W chwili obecnej pełnię funkcję moderatora forum, jak możecie zobaczyć staram się na bieżąco.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Powinien być sprawiedliwy, bezstronny, a przede wszystkim powinien wykazywać chęci pomocy.
Kontakt: Steam, pw

• Lubię to! 1
  • Ha ha 8
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Osobiście to ja tu żadnych plusów nie widzę. Byłeś już UBT, nie znasz się na rozpisywaniu demek, za każdym razem się nie popisałeś i tylko przypomnę ostatnią degraadację. 

26 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Jestem stanowczy i stawiam często twardo na swoim, ale potrafię słuchać innych i z szacunkiem przyjmuję krytykę oraz oceny, jeśli są one podstawne

Całe zdanie jest kłamstwem. Jesteś na tyle giętki, że dopasowujesz treści pod siebie, nie potrafisz wysłuchać krytyki, bo twierdzisz, że wszystko robisz dobrze. Każde słowo krytyki w twoją stronę uważasz za hejt.

Otwarcie wyrażam swoje zdanie oraz okazuję przy tym emocje, nieważne czy są one nasycone negatywnie, czy pozytywnie.

Jako UBT musisz panować nad emocjami i nie kierować się nimi, nie wiem w ogóle dlaczego to w podaniu napisałeś, od kiedy to się negatywne cechy w podaniu wypisuje?

Chciałbym pomóc obecnym członkom UnbanTeamu w ich pracy. W chwili obecnej jest tylko dwóch członków UBTeamu, więcej banów, więcej rozpisek więc przyda im  się pomoc.

Po pierwsze to jest nas trzech, a nie dwóch. Po drugie to wcale nie ma więcej rozpisek, można było zauważyć ewentualną nieregularność w dziale, bo byłem na urlopie(który dzisiaj się kończy). Swoją drogą ty też dzisiaj kończysz urlop i od razu podanie piszesz, dosyć śmieszne.

W chwili obecnej pełnię funkcję moderatora forum, jak możecie zobaczyć staram się na bieżąco.

Każdy logicznie myślący człowiek widzi, że nawet na moderatora się nie nadajesz. Nie będę się rozpisywał na ten temat, w tym temacie jest wszystko dokładnie wytłumaczone.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Powinien być sprawiedliwy, bezstronny, a przede wszystkim powinien wykazywać chęci pomocy.

Tu w ogóle udzielasz odpowiedzi na jakieś inne pytanie niż jest w podaniu. 

Jakby ktoś jeszcze nie wywnioskował jakiego jestem zdania po przeczytaniu mojej wypowiedzi, to zaznaczam, że jestem na nie. 

Edytowane przez eSX
  • Lubię to! 4
  • Super 3
  • Wow! 2
  • Fuu 1
  • Zasłużony

Oj GA, grunt Ci się pali pod nogami, jeśli chodzi o Moderatora i próbujesz uciekać na swoją poprzednią rangę? Na rangę, na którą się zupełnie nie nadajesz.

Może zacznę pierw od plusów (za wiele ich nie będzie). Aktywność jako tako nie najgorsza i to chyba tyle z tych plusów.

Skarga zanim zostałeś zdegradowany + piękny urywek z demka, który uważasz za spalony - https://strefaskilla.pl/temat/31847-skarga-general-alladen/

Link do tematu z degradacją - https://strefaskilla.pl/temat/32340-degradacja-general-aladeen/

Demka, które Ci Dusia podesłała i to, jak je rozpisałeś, to tragedia. Wtedy z Dusią byłem na bieżąco, jeśli chodzi o poprawną rozpiskę i to jak te demka rozpisaliście. Są pewne rangi, na które nie można się wpychać na siłę, bo nie każdy potrafi to robić i pewnych rzeczy nie da się nauczyć.

Chciałem poszukać jeszcze jakichś tematów z odwołaniami, rozmów z PW, ale trochę mi tego się nazbierało i szkoda mi czasu na to. Ten, kto był w okresie Twoich "rządów", to wie jak rozpisywałeś te demka. Degradacja, przyjęta skarga oraz złe rozpisanie 2 demek SPRAWDZAJĄCYCH UMIEJĘTNOŚCI mówi już samo za siebie.

Rozśmieszyły mnie jeszcze niektóre punkty, na które się rozpisałeś.

34 minuty temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Znajomość AMXX*(1-10): 8

Tutaj mam ogromne wątpliwości. W tej skali już się zaczyna jakaś mała edycja pluginów, mniej zaawansowanych, bardziej podstawowych.

36 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Jestem stanowczy i stawiam często twardo na swoim, ale potrafię słuchać innych i z szacunkiem przyjmuję krytykę oraz oceny, jeśli są one podstawne. Otwarcie wyrażam swoje zdanie oraz okazuję przy tym emocje, nieważne czy są one nasycone negatywnie, czy pozytywnie. Jestem surową i wymagającą osobą, dbam o szczegóły i dążę do tego, by odpowiednie moje działania oraz praca były zawsze dopięte na ostatni guzik.

Poprawiłeś mi tym humor.
To, że jesteś stanowczy to mogę się po części zgodzić, bo za każdym razem idziesz w zaparte, jeśli chodzi o regulamin. Oczywiście idzie to w negatywną stronę, bo kilkukrotnie pokazałeś, że nie znasz regulaminu jako Moderator i nie wyciągasz z tego żadnych wniosków. Nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę, bo twierdzisz, że to hejt. Pomimo przedstawionych mocnych dowodów i tak się z tego śmiejesz.
Osoba, która działa pod wpływem emocji na tak ważnej randze? Nie ładnie.
Lecisz tak jak Ci zagrają, jak typowa chorągiewka. Tak dbasz o szczegóły i o to, by wszystko było dopięte na ostatni guzik, że powstał taki temat i poza moimi dowodami wyszło tyle brudów ->LINK<-

45 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

O czym Ty tu godosz? #odkleja
Pytanie tu jest co do Twojej osobistej opinii na temat, jak potrafisz odróżnić czitera. Co mają do tego pytania cechy jakie powinien mieć członek UBT?

Na nie.
Odbierzesz wszystkie negatywne opinie jako atak w Twoją stronę, ale pójdź po rozum do głowy w końcu. Nie każdy może pełnić niektóre rangi, bo w zupełności się do tego nie nadają i Ty pchasz się na rangi, które nie są dla Ciebie. Odpuść, bo tutaj Ci się nie uda.

• Lubię to! 8
  • Dzięki 1
  • Fuu 1
  • Torfowisko

Że ja tak zapytam, to podanie napisałeś na serio czy dla jaj? :kekw: 

-  ZNAJOMOŚĆ REGULAMINU

- Nie masz zielonego pojęcia o rozpisywaniu demek oraz ocenianu graczy.

- Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, gościu masz 40 lat. A nie ogarniasz najprostszych spraw.

- Znajomość ortografii (proszę nic nie mówić, i nic nie sugerować. Wiem o tym że ja tez jestem słaby :kekw: )  

plus jeszcze dodam to:

image.png.566b300bee1ddd923f21fe8ad0474173.png

• Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

Na NIE

- ewidentnie sobie nie radziłeś jako UBT (wyjaśnili już wystarczająco, więc nie będę nic dodawał)

- do warnowania ludzi i pisania podań na UBT to masz czas, ale przy solidnej skardze narobiłeś w zbroję, do tej pory się do niczego nie odniosłeś i zasłoniłeś się urlopem - to w końcu urlop czy podanie na UBT?

- pchasz się na siłę i każdy kto ma więcej niż 15 minut na forum by to zauważył, lepiej zajmij się obecną posadą zamiast robić coś w stylu "WINCYJ RANG RZEBY SIĘ NIE CZEMPIALI MJE W DZIALE UBT"

+ ogólnej aktywności to ci nie można odmówić

W każdym razie bardziej na minus niż na plus, rozpisałbym się bardziej ale panowie wyżej raczej wyczerpali temat

• Premium
Premium

Na Tak 

+ Ogarnięty 

+ Był już na posadzie 

+ Wiek 

+ Chęci które ma i zależy 

+ Dobrze wykonuję stanowisko Moderatora i uważam że jak by nie było coś nie tak to by stracił. 

+ Aktywny zrozumiałe jest to że praca i każdy popełnia błędy i każdy uczy się  do końca życia .

Trzeba spróbować jeszcze raz szansę do 3 razy sztuka 😉

+ Surowy bardzo dobrze nie daje sobie wejść na głowę .

Administracjo proszę o sprawiedliwy werdykt 😉 jak będzie coś  to zawsze zabrać można , można testy zrobić dla przypomnienia lub pod uczyć kolegę. 

Pozdrawiam i Powodzenia 🙂

• Ha ha 7
  • Fuu 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

Oczywiście na nie, krótko i na temat:

- obecna skarga, gdzie według mnie nie posiadasz kompetencji na ŻADNĄ rangę. 

- przeszłość jako UBT, degradacja.

- 3-4h na, w tym policzony czas na tel? Śmiało rozpisz demko z telefonu, znowu byś tylko SS sprawdzał 

• Lubię to! 2
  • WTF 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

W sumie wszystko zostało podsumowane wyżej. Jest nas trzech, jeśli mielibyśmy kogoś przyjąć to z doświadczeniem i renomą. Szczerze mówiąc nie widzę żadnych z tych dwóch rzeczy u Ciebie. Dodając do tego poprzednią twoją próbę w ubt, to no cóż...

• Lubię to! 4
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]