Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1. Twój nick: Luca :] 2. Co chcesz zmienić: usunąć gówniany perk 'Ciemność' 3. Dlaczego chcesz to zmienić: - Perk się lubi bugować i przez całą mapę trzeba potem wyłączać noktowizor - Mniej inteligentna część serwera potrafiła 1-2 razy odpalać ciemność na Bossie, co jedynie utrudniało graczom rozgrywkę - niektórym się to bugowało i potrafili widzieć graczy mimo włączenia przez kogoś ciemności - sam perk nie ma żadnego konkretnego zastosowania, poza tym że jest do bólu irytujący Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 +1 dla kolegi , też jestem za usunięciem perku Odnośnik do komentarza
Użytkownik RedSkull Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Moim zdaniem oprócz bugowania perk przydatny wystarczy umiejętnie go wykorzystać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Ta, do wywalenia. Czesto jest tak, że mimo ciemności ktoś Cię widzi i tak, nawet jak nie strzelasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik GrunteK Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Również jestem za wywaleniem tego perku, irytujący noktowizor co runde i ludzie używający tego na bossach.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jestem za często się buguje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik GustaWSpartA Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Z tym akurat na nie - to prawda, ma tendencję do irytującego zbugowania się, ale być może to jest do naprawy - nie wiem po co to odpalają na bossie, może myślą że wtedy ich nie widzi XD - o widzeniu podczas ciemności to pierwsze słyszę, bo... - wystarczy użyć go w dobrym momencie i nie strzelać na pałę, bo mimo wszystko strzały są widoczne i na tej podstawie można kogoś zabić Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi