Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE SB] - To1rw

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

1. Nick: To1rw 
2. Czas i data zdarzenia: 3.01.2022 teraz 
3. Powód bana: no właśnie nie wiem xDD 
4. Dowód w postaci screenów: wyżej widać na SB 
5. Coś od siebie:

1.Od kiedy wypowiedź "O chuj, generał chyba dostanie to ubt jak ludzie już na tak mu dają" 

Jest jakaś zła? Bo nie sądzę. Jakoś jak wyżej @ fluxx  , @ DepresjaHook.hack  oraz @ LAN_CIECHOCINEK2K2  mówili o tym, to problemu nie było? 

Po drugie mogłeś dać mi jakieś ostrzeżenie/upomnienie. A nie ban z Pizdy od razu na 24h 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Zasłużony

Dobra, najwidoczniej nie rozumiesz. Przez ostatnie dni widzę w szczególności twoje zbędne wpisy które krótko mówiąc szydzą z danej treści generała, gdybyś zauważył poinformowałem niektóre osoby na czatboxie aby darowały sobie kąśliwe uwagi 'ecb024fa4ca152cfba51a43f2e741ea1.png'

15 minut temu, To1rw napisał:

.Od kiedy wypowiedź "O chuj, generał chyba dostanie to ubt jak ludzie już na tak mu dają" 

Jest jakaś zła?

d20e47ae658d4a6f4a94c5d2ad334fd6.png

Wiem, że nie jesteś pozytywnie nastawiony do generala, ja ci nie każe go wielbić, ale takie zaczepki wprowadzają negatywną atmosferę na czatboxie jak i na całym forum. Przez ostatnie dni zrobiliście z tego forum miejscem do dram i zabaw, a ja nie pozwolę aby takie osoby psuły tę sieć. Zaczniesz się normalnie zachowywać to nie będzie blokad/ostrzezen.

15 minut temu, To1rw napisał:

Po drugie mogłeś dać mi jakieś ostrzeżenie/upomnienie. A nie ban z Pizdy od razu na 24h 

Nie, nie mogłem. 24h to moim zdaniem odpowiedni czas na przemyślenie sobie niektórych spraw.

• Super 3
  • Torfowisko

No dobra, ale tamci wyżej drążyli temat, przez dłuższy czas, i co dostali upomnienie? 

A ja napisałem jedna wiadomosc i od razu ban na 24? 

Gdzie tu jest kurwa sprawiedliwość? 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

• Zasłużony
  • Torfowisko

No i co? Oni dostali słowne a ja bana, i gdzie tu sprawiedliwość? 

Ja wbiłem na forum, gdzie nie widziałem wiadomości od ciebie (tego ostrzeżenia) zobaczyłem je dopiero jak dostałem bana. Jak bym wiedział że ich ostrzegałeś to bym się nawet nie odzywał.

• Ha ha 2

• Junior Admin
Junior Admin

"Tamci" Jak cofałam wczoraj SB nie pisali nic, aż takie uszczypliwego o jego osobie, tylko teksty typu "wypowiedź się w podaniu, bo nie wiem jaki werdykt dać"  i w sumie tyle praktycznie.

17 godzin temu, To1rw napisał:

No i co? Oni dostali słowne a ja bana, i gdzie tu sprawiedliwość? 

Oni dostali słowne i nic nie pisali potem na ten temat po słownym upomnieniu, a Ty po słownym wyskoczyłeś, więc dlatego dostałeś blokadę.

Jak dla mnie blokada słuszna, bo już od X czasu niemile zaczepiasz/wyśmiewasz jego osobę na SB z czego miałeś już X upomnień i jak widać nic one nie skutkowały, więc teraz za każdym razem będą lecieć, bloki to się może nauczycie

• Ha ha 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odwolanie_odrzucone.png

• Super 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]