Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Nick: aim.exe 2. Wiek: 21 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/aim.exe/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Dobre 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Tak, doczytałem jeszcze że muszę brać ponad 50% więźniów na mapę. 6. Doświadczenie: Spore tak jak mówiłem. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadam 8. Składka (Tak/Nie): Tak Edytowane 3 Stycznia 2022 przez aimik usunałem edit który napisałem bo nie byłem pewien czy tak mogę 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GarnekTheKing Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 +gt -/+ kultura ( wcześniej byłeś giga toxiciem ale jakoś się już poprawiłeś i dalej poprawiasz) +składka B) + nie lubi kurew B) Imo giga worth taki strażnik 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 wiek + GT +/- kulturę ogarnął już jest bardziej spokojniejszy i mniej przeklina + składka + ogólnie robi chłopak postępy i stara się ja na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 wiek + kulturę poprawił + składka + GT +/- moim zdaniem dobry kandydat na strażnika TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wiek + gt + Mikrofon + Składka + Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) Wiek+ GT+ Steam+ Mikro+ Składka+ poprawił kulturę i to srogo+ komunikatywny pomocny+ Jestem na tak @ happy.dll jak dla mnie ty dedzik i wodzu jesteście jak jakieś dwa dzieciaki którym nikt nie może wejść w drogę a jak ktoś to zrobi to od razu wam odpierdala jak dla mnie obaj jesteście siebie warci i już dawno powinniście mieć perm bana według mnie i nie tylko mnie obaj jesteście bardzo toksyczni łamiecie regulamin jak wam się podoba bo w sumie po co wam regulamin sami go robicie do tego ten Screen bana dla aima od VanitY jest z 21.12.2021 dlatego nie wiem czemu dodałeś tego screena każdemu się zdarzy czasem trochę przegiąć ale to był jedyny ban dla AIMA za kulture poza tym mowisz jakby vanity byl czesciej to by mial wiecej banow ale pamiętaj że jest jeszcze Naajak V9 którzy często są na serwerze i jakoś aim siedzi spokojnie no chyba ze wyzywamy sie dla beki Powiem tylko tyle Ty oraz Wodzu Grzmiąca Banicja obaj powinniście się pałować nawzajem w tym CT oby wam to wyszło na dobre buźka Edytowane 3 Stycznia 2022 przez Egzekutoreq TAK wyszło trza bronić koleguff 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 3 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wiek + GT+ Steam+ Mikro+ Składka + Doświadczenie + Regulamin + Przeczytany nie tak jak ostatnio A więć tak Jestem na TAK Ponieważ poprawiłeś trochę kulturę Jeszcze popraw trochę gr i chętnie wchodź do ct 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) +wiek +składka +GT -zachowanie (gdy też Ci zwracałem uwagę, że musisz zabrać ponad połowę więźniów na mapę, to powiedziałeś, żeby nie ma czegoś takiego i kazaleś mi, żebym Ci nie przeszkadzać w prowadzeniu xd) Jestem za okresem próbnym Edytowane 3 Stycznia 2022 przez Meowenstein. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) + wiek + Składka + Steam - brak kultury do dziewczyn + mikrofon Jestem na tak, popraw kulturę do dziewczyn. Edytowane 3 Stycznia 2022 przez PawełSzmit 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy.dll Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Godzinę temu, xnaaajakx napisał: kulturę ogarnął już jest bardziej spokojniejszy i mniej przeklina + @ xnaaajakx Przytoczę twoją wypowiedź w podaniu Wodza (mimo, że to nie jego podanie, ale się jednak wypowiedziałeś) Ty naprawdę twierdzisz, że aim posiada większa kulturę od Wodza? Już uj w to, że z Wodzem się tylko ja dla beki wyzywam i dlatego w sumie jedynie ta kultura jest taka, a nie inna, ale aim? Chłop to największy toxic tego serwera zaraz po Blanciku z tym, że Blancika poniekąd rozumiem, bo głównie się wkur*ia jak mu się buntują i zdarzy mu się kogoś zwyzywać. Pomyśl sobie co będzie jak aim dostanie Strażnika i będzie sypał kicki na prawo i lewo. To nie jest obrona Wodza, a jedynie kontrargument w twoją stronę. A teraz wróćmy do podania. Umówmy się szczerze, jakby @ VanitYY był cześciej w momentach jak jest aim na serwerze to tych banów było by więcej, gdyż lubi te bany rozdawać (chyba, że kolesiostwo) bo nie ma dnia w którym aim by nie zwyzywał kogoś albo nie przyczepił się do któregoś gracza, a głównie chodzi o mnie i Wodza, bo jak sama osoba która aplikuje na stanowisko Strażnika napisała bodajże wczoraj albo przedwczoraj ja z Wodzem jesteśmy "gejami", a takich bezsensownych ataków w naszą stronę jest dużo. Na upartego można by było znaleźć z każdego dnia demko i pokazać jak osoba wyżej wymieniona świeci "kulturą". Strażnik i w ogóle osoba będąca w Administracji jakiegokolwiek serwera powinna świecić przykładem, a jedyny przykład jaki on daje to zwyzywanie i atakowanie graczy (i tak chociaż, że po rodzinie nie jedzie xD). W CT jesteś bardzo bardzo rzadko, a jak jesteś to też bym się przyczepił odnośnie znajomości regulaminu. Generalnie jeżeli znajdzie się tu jakaś osoba, która nie zgodzi się z moją krytyką odnośnie jego kultury to po prostu ją wyśmieje i zarzucę brak obiektywnego i sprawiedliwego podejścia do osoby, która prawdopodobnie zaraz dostanie strażnika (XD) i osoby która będzie zaraz rządzić na JB, bo po prostu takie osoby nie powinny dostawać żadnych uprawnień. No chyba, że zmienisz się diametralnie to i również ode mnie dostaniesz zielone światełko. Jakby ktoś jeszcze nie wywnioskował jakiego jestem zdania po przeczytaniu mojej wypowiedzi, to zaznaczam, że jestem na nie. 4 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 - Kultura ( nawet jeśli w paru momentach się z kimś wyzywasz to nie stoi na strażnika mówić do osób "ty kurwo jebana" i tego typu słów :p ) - Brak znajomości regulaminu ( kłócisz się z adminem że nie będziesz zabierać 50% osób na mapę bo "kurwa mi sie buntują to ich nie zabiorę" gdzie sam wcześniej dosłownie przez całą mapę się buntowałeś i było słychać że jest ci z tym dobrze - Jak wspomniał gracz u góry tylko nie rozumiem słowa "lubi bany rozdawac?" rozumiem że każdy z was płacze na serwerze ze dostanie bana za kulture ale jak tu się dziwić gdzie drugie u was słowo to ty "cwelu" "ty kurwo" i tego typu? Wracając, fakt miałem urlop a nawet jak grałem to dawałem tylko kicki ale banów było by o wiele więcej u ciebie. No i znowu powtórka z rozrywki. Ja jestem na nie. Jesteś jednym z najbardziej toxic graczy na serwerze i startujesz na strażnika gdzie tydzień czy tam dwa tygodnie temu obieciałeś wręcz że się to zmieni a postępowania nie widać z obietnicami. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik itsV9 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wiek + GT + Kultura +/- (Popraw troche kulture, czasami wyzywasz za dużo) Ja jestem za okresem próbnym, udowodnij że sie poprawiłeś sie i bedzie git :) 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zdania są mocno podzielone. Od twojego zjawienia się na serwerze zacząłeś zbierać u mnie same minusy. Teraz bywam rzadziej w grze jednak zauważyłem małą poprawę. Okres próbny, zgłoś się po flagi i składkę do Dusi lub Trivora. Nie mogę olać wypowiedzi innych ludzi więc wystarczy jedna krzywa i flagi zostaną ci odebrane. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi