Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - reset gangów

SquidiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. SquidiPL
2. Chciałbym zrestartować gangi
3. Ponieważ jest już dużo mocnych gangów, jest nawet pare gangów ulepszonych na fulla, dodało by to trochę odświeżenia dla serwera który się już mocno rozkręca od paru dni codziennie jest ponad 12 osób na serwerze na raz.

Edytowane przez enp
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Bump, uważam, że @ Trivor powinieneś rozważyć ze zwiększeniem ilości hostów do 24 z powodu iż ostatnio od paru nic serwer w godzinach szczytu był full, w dodatku bardzo dobrze się rozkręca bo jest fajna zgrana ekipa która rozkręca serwer pełną parą. Codziennie jest ponad 5-10 nowych osób które wbijają na serwer. W dodatku odświeżenie i dodanie jakiś nowych ciekawych rzeczy też nie zaszkodzi :) 
Najważniejsze tak jak kolega wspomniał reset i aktualizacja niektórych czynników, bo jb został troszeczkę zaniedbany, myślę, że po tym nawet Opiekun będzie miał co do roboty :D

• Lubię to! 3

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

Gangi ciężko jest rozwinąć - każde ulepszenie 1500 szlugów. Jak uzbierasz full drużynę to jest to wykonalne jednak zbieranie tych szlugów jest - powiedziałbym, nieco żmudnym zajęciem. Może jest to dobra okazja by przedyskutować koszty ulepszeń umiejętności? Zmniejszyć je lub wprowadzić system wyższy lvl-wyższy koszt, a pierwsze poziomy nie przekraczałyby 1000 szlugów.

Moglibyśmy zrobić reset gangów z powodu iż serwer na nowo ożył, jednak kolejny taki reset byłby w znacznie późniejszym odstępie czasowym.

@ aimik  Co do slotów na serwerze jestem za, stanowczo za mało. Tak jak mówiłem; serwer dostał drugie życie(i to dość mocarne).

Ciekawe tylko czy ktoś się weźmie za realizacje:kekw:

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Wow! 1

ldFNc26.png

• enp zmienił(a) tytuł na [PROPOZYCJA] - reset gangów
  • Użytkownik

Generalnie jeżeli chodzi o gangi to jestem 50/50, tak jak osoba wyżej - gangi ciężko jest rozwinąć. Gramy z wodzem +/- ponad 2tyg i dopiero mamy 1 umiejętność na fulla mimo, że się buntujemy i te szlugi jakoś tam lecą na konto. Z drugiej strony nowi gracze i też pewnie chcieliby, żeby wszyscy byli *powiedzmy* na równym poziomie, bo te gangi dają naprawdę bardzo dużo. Ale w sumie z mojej strony może być, ale nie musi :200iq: To już kwestia osoby, która się tym zajmuję i reszty graczy która mogłaby się tutaj wypowiedzieć. 

Odnośnie slotów to dorzucę swoje 5 groszy skoro @ aimik i @ enp  ruszył ten temat. Każdy serwer miewa taką sinusoidę pod względem graczy - teraz prawie full server, a za tydzień może wrócić stara aktywność i będzie ledwo ponad 10 osób i może w momentach będzie trochę więcej , a jak każdy wie szczególnie na modzie "JB" grają przeważnie osoby poniżej 18 roku życia które teraz mają lekcję zdalne, wolne, a jak im się to skończy to serwer może odczuć te spadki, więc byłbym oczywiście za tym, żeby powiększyć te sloty aczkolwiek z drobną rozwagą. 

Pozdrawiam :heythere:

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Premium
Premium

Generalnie Gangi dają dużo Np 1hit z m4a1 może zadać 50hp nie w głowę np jest na full  hp w gangu ulepszone mam 194 chłop daje mi 3hity za 50 i mam 44  a taki normalny gracz co ma 100hp za 2 hity z deda tak się rzadko zdarza 
Propozycja 
Znerfić gangi

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Wszystko zostało zresetowane w związku z nowymi kosami/kostiumami. Zobaczymy jak szybko będą teraz powbijane umiejętności i pomyślimy nad nerfem. Wgl nie rozumiem, bo jedna strona mówi żeby ilość członków zwiększyć, bo wolno się wbija, a druga strona mówi żeby resetować bo za dużo umek wszyscy mają, więc się zdecydujcie

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]