Użytkownik∙ Chocolate Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1. Twój nick: Chocolate 2. Co chcesz zmienić: Ulepszyć rozgrywke 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ponieważ w nocy strasznie źle się gra 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 1. Po 22 - ograniczenie na mapie awp 2. Po 22 - usunięcie smokow z svipa 3. Usunięcie leczenia i zastąpienia komendą /ulecz. Wkurzające jest to mając 50hp podbiegająca osoba na gali spamuje E strasznie słychać wtedy gdzie i jak i kto się leczy. Oto moje propozycje jeżeli wpadną wam do gustu proszę +1. Dzięki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enka Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 otototo +1 dla Pana z smokami, dla reszty neutal, ale smoki ogólnie powinny być zabronione bo ludzie średnio wiedzą co z nimi robić. Ja na przykład nieraz rzucam, żeby zmiejszyć recoil, polecam i pomaga :> Odnośnik do komentarza
Użytkownik pipeczka692 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Co do pierwszego się zgodzę, bo jakby jakiś limit był na team - maks 3 awp to by się inaczej grało a wiadomo, że po 22 to połowa bez afki to ze świecą szukać.. Co do drugiego to zbędne, serio nie ma sensu bawić się w jakieś usuwanie granatów.. Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 4 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Z tymi smokami okej. Z awp juz to bylo omawiane wiele razy i to nie przejdzie. Z leczeniem raczej tak samo. Wątpie ze kazdemu bedzie sie chcialo pisac /lecz . Jak chcesz sie po cichu leczyc to wyciagnij nóż, taka rada ode mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 ograniczenie awp jeszcze jest do zaakceptowania, ale usuwanie granatów to totalnie bez sensu Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Propozycja do Odrzucenia 1 Nie Ograniczać Korzystania Awp jak jest osób 31 / 32 po 22 sporo osób to dla mnie jest śmieszne bo Osoba cie zabija to od razu usuwać Awp też używaj bij . 2 Leczenie jak nie chcesz że by nie leczyć i nie słyszeć ciebie to nie lecz i to nie jest spam tylko ratowanie się przed wrogiem ustaw się tak że by zabić . 3 . Smoke svip nie usuwać bo się przydaje bez sensu usuwać . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jest dobrze tak jak jest teraz i nie widzę sensu czegokolwiek zmieniać. Wprowadzimy limit awp na svipie i usuniemy smoki, to zaraz będą żale od reszty graczy dlaczego zmieniać coś co jest w oryginalnej wersji gry. Odrzucam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi