GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Złapała baba złotą rybkę, rybka mówi do niej: - Puść mnie, a spełnię każde twoje życzenie! - Chcę, żeby mój mąż nigdy nie powiedział słowa „nie”. - Gotowe! Żona wraca do domu i mówi do męża: - Kochanie, kup mi futro. - Pier*ol się! U lekarza: - Problemy z żołądkiem, wątrobą, jelitami są? - Pan wiesz, jaki ja mam żołądek? Gwoździe trawię! - Tak i zapiszemy; nadkwasota. Facet stracił rękę w wypadku. Po kilku tygodniach życia z jedną ręką doszedł do wniosku, że to nie dla niego. Wszedł na dach i już miał skoczyć, kiedy zauważył na dole innego faceta - bez obu rąk - który tańczył. Zdziwiony zszedł z nim porozmawiać. Podchodzi i pyta: - Jak to robisz? Mam jedną rękę i chcę umrzeć, a ty nie masz obu i tańczysz! - Jakie tańczysz?! Od godziny próbuję się podrapać! Odwiedza kumpel ziomala na chacie. Widzi jakąś starowinkę przed telewizorem i pyta: - Yo man! A ta staruszka to kto to jest? - A to moja babcia. - A co ona w takich goglach siedzi? - A bo sobie mszę na TV Trwam w 3D ogląda. - Yo man! Ona usta otworzyła i język wystawia! - Normalka. Teraz pewnie komunię dają... Kiedy byłem mały, ojciec wypłynął ze mną łódką na środek stawu i wyrzucił mnie za burtę. Sam musiałem jakoś wtedy dopłynąć do brzegu. Jak dopłynąłem, to napisałem na niego donos na milicję. Tak właśnie ojciec nauczył mnie pisać. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi