Użytkownik Loczek'N-sk Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Nick:Loczek'N-sk Data i godzina:04.01.2022 - 16:30:54 Link do bana (https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php): Link do Screenów: Wycinek z Konsoli: Coś od siebie: 'Dzialania na szkode sieci' - komuś coś się delikatnie mówiąc pojebało. Kolejny raz dostaję bana za darmo. Albo wasi admini są nagminnie czymś najarani albo najebani. Ktoś mnie myli z jakimś Loczekkk i mi wpiera coś z czym nie mam nic wspólnego. Nie wchodzę na wasze forum (oprócz momentów gdzie muszę się tu zjawić żeby wyjaśnić czyjeś pomyłki) i nawet się nim nie interesuje, wchodzę na serwer sobie postrzelać i to wszystko. Apeluję do jakiejś trzeźwej osoby o rozwiązanie tej paranoi. Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 4 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Ja dalem bana. Reszta @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi